UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU FAHRİYE EVCEN'DEN KIVANÇ TATLITUĞ'A MANİDAR GÖNDERME!..

GÜZEL OYUNCU FAHRİYE EVCEN'DEN KIVANÇ TATLITUĞ'A MANİDAR GÖNDERME!..

GÜZEL OYUNCU FAHRİYE EVCEN'DEN KIVANÇ TATLITUĞ'A MANİDAR GÖNDERME!..

Güzel oyuncu Fahriye Evcen İstanbul caddelerinde görüntülendi.

 

Mutluluğu gözlerinden okunan ünlü oyuncu, yüzü olduğu saç bakım markasının reklam filmi için kıyafet provası yaptığını belirtti.

'Çalıkuşu' dizisinde başrolü paylaşan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in rol gereği yaşadıkları aşk  herkesin bildiği üzere yaklaşık 2 yıl önce gerçeğe dönüşmüştü. Fahriye Evcen’e 'Neden sevgiliniz Burak Özçivit'le fotoğraflarınızı sosyal medyada paylaşmıyorsunuz?' sorusu yöneltilince ünlü oyuncu ilişkisini özel yaşamayı tercih ettiğini söyleyerek, son birkaç hafta içinde Mahsun Kırmızıgül, Burcu Kara ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlülerin peş peşe yurt dışında evlenmesine de gönderme yaptı.

Fahriye Evcen, önceki yıl Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynadığı ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinin ekibine Murka karakteriyle katılmıştı. Ancak iddiaya göre Fahriye Evcen, sette yaptığı bir dizi kaprisle Kıvanç Tatlıtuğ’u çileden çıkarmıştı. Tatlıtuğ’un yapımcısı Kerem Çatay’a “bir daha asla Fahriye’yle çalışmam” dediği öne sürülmüştü.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sezondaki dizisinde de Kurt Seyit ve Şura’da beraber kamera karşısına geçtiği Elçin Sangu’yla başrolü paylaşmak istediği de gündeme gelmişti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13