UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. OLAY!.. İMPARATOR İBRAHİM TATLISES, OLAY ŞARKISI İLE BOMBA GİBİ GERİ DÖNÜYOR!..

FLAŞ!.. OLAY!.. İMPARATOR İBRAHİM TATLISES, OLAY ŞARKISI İLE BOMBA GİBİ GERİ DÖNÜYOR!..

FLAŞ!.. OLAY!.. İMPARATOR İBRAHİM TATLISES, OLAY ŞARKISI İLE BOMBA GİBİ GERİ DÖNÜYOR!..

Poll Production imzalı, İstanbul Ses Kayıt’ın ‘Burhan Bayar Şarkıları’ albümünde büyük sürpriz... Arabesk müziğin efsane ismi Burhan Bayar’ın hit olmuş şarkılarının yeniden yorumlandığı albümde İbrahim Tatlıses de var! Arabesk müziğin efsanevi bestecisi, hit olmuş tüm şarkıların bir numaralı ismi Burhan Bayar, binlerce albüme gitarı ile imzasını atan Erdinç Şenyaylar ve ünlü müzisyen Ahmet Koç'un bir araya gelerek oluşturdukları "İstanbul Ses Kayıt" albümü İmparator’un sessizliğine de son veriyor...

İbrahim Tatlıses, yaşadığı silahlı saldırı öncesinde kaydettiği ‘Vur Gitsin Beni’ ile özleyenlerine ‘Geri dönüyorum’ mesajı veriyor!

Çok yakında yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan İbrahim Tatlıses, "Vur Gitsin Beni" ile Türkiye'nin ‘İmparator’ özlemini biraz da olsa dindirecek. Milyonların sabırsızlıkla beklediği albüm öncesi müzikseverlere sürpriz yapan Tatlıses, buluşmanın geri sayımını da "Vur Gitsin Beni" ile başlatmış olacak.

İLK KLİP İMPARATOR İÇİN!

‘Mutlu Ol Yeter’, ‘Yıkılmışım Ben’, ‘Kurşuna Gerek Yok, ‘Benim Hayatım’ gibi onlarca Burhan Bayar şarkısını yorumlayan ve milyonları peşinden sürükleyen Tatlıses, İstanbul Ses Kayıt’ın ilk albümü için, silahlı saldırıya uğramadan önce gerçekleştirdiği kaydın kullanılmasına izin verdi.

Tatlıses’in bu jesti karşısında, Poll Production da albümün ilk klibini ‘Vur Gitsin Beni’ye çekti.

Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilen klipte, Tatlıses’in arşivinden fotoğrafları kullanıldı. İstanbul Ses Kayıt-Burhan Bayar Şarkıları albümü 25 Şubat’ta müzikseverlerle buluşacak!

İmparator İbrahim Tatlıses, elbette bununla da kalmayacak. İbrahim Tatlıses, sevenlerinin sabırsızlıkla beklediği albümü için de hazırlıklarına tam gaz davam ediyor. Ünlü sanatçı, geçen yılın son aylarında sazlarıyla buluştuğunu çalışmalara başladığını duyurmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13