UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKRANLARIN SEVİLEN İSMİ DOST ELVER DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR!..

EKRANLARIN SEVİLEN İSMİ DOST ELVER DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR!..

EKRANLARIN SEVİLEN İSMİ DOST ELVER DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR!..

Ekranların ve tiyatro sahnelerinin sevilen ismi Dost Elver, TRT OKUL ekranlarındaki “Aman Doğru Olmasın” isimli yarışma programıyla şaşkınlık yarattı. 

Yanlış cevaba ödül veren dünyadaki ilk ve tek yarışma programının sunuculuğunu yapan Dost Elver “Araştırdık ilk kez yanlışa para ödülü verilen bir program yapılıyor ve sunuculuğu da bana nasip oldu” dedi. Bir yandan tiyatroya da devam ettiğini sözlerine ekleyen sevilen oyuncu “Tiyatro olmasa oyunculukta kendimi dışlanmış hissederdim” diyerek üstü kapalı birde sitemini dile getirdi.

Televizyon ekranlarının kendisi için Show dünyası olduğunu, sinema ve tiyatronun başka bir dünya olduğunu vurgulayan Dost Elver, “Sevgili Karım” isimli tiyatro oyunuyla sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. “Sevgili Karım” isimli komedi tarzındaki tiyatro oyununda, Merve Sevi, Metin Yıldız, Kayra Şenocak, İrfan Kangı, Kimya Gökçe Aytaç ve Berrak Güvem gibi başarılı oyuncularla, oyunlarını sahneye koyan Dost Elver “Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği ve oyuncu olarak sahnede olduğu oyunda seyirci sıkıntımız yok, yakında Anadolu turnesine çıkacağız, gelen haberlere göre turnede salonlarımız şimdiden dolmuş” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdost elver