UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“CAZ TATİLİ” FESTİVALİ’NDE, GRAMMY ÖDÜLLÜ TOMATITO’YA SERTAB ERENER’DEN SÜRPRİZ!..

“CAZ TATİLİ” FESTİVALİ’NDE, GRAMMY ÖDÜLLÜ TOMATITO’YA SERTAB ERENER’DEN SÜRPRİZ!..

“CAZ TATİLİ” FESTİVALİ’NDE,  GRAMMY ÖDÜLLÜ TOMATITO’YA SERTAB ERENER’DEN SÜRPRİZ!..

Dünyaca ünlü İspanyol Flamenko sanatçısı Tomatito, Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali için sahne aldığı Bursa’da, Sertab Erener sürpriziyle karşılandı. Tomatito konseri esnasında sahneye çıkan Sertab Erener, sürpriziyle caz severleri şaşırttı.

Biletleri Festival başlamadan önce tükenen konserde, Tomatito muhteşem performansı ve sahneye olan hakimiyetiyle Nazım Hikmet Kültür Evi’nde caz severlere unutulmayacak bir konser verdi.

Dünyaca ünlü İspanyol Flamenkocu Tomatito  “Benim için Türkiye’de olmak anavatanımda olmaktan farklı değil... Müziğimiz çok benziyor bu yüzden kendimi burada çok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Türkiye’de müzisyen çok arkadaşım var… Türk dinleyicisini çok seviyorum ve bizim sanatımıza çok ilgi duyduklarını düşünüyorum. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Tomatito’nun hayranı olan Sertab Erener : “İyi müzisyenlerle aynı sahnede bir şeyler söylemek dünyanın en keyifli duygusu… Sahnedeyken şöyle söyledim kendime “Sertab, şu anı hücrelerine kadar çek. Çünkü şu an çok güzel bir şey oluyor”… O, Grammy ödüllü bir dünya sanatçısı... Onunla ortak bir projede yer almayı çok isterim…”Caz Tatili” Festivali mükemmel bir festival ve çok isimler ağırlandı... Bir aya yakın bir festivalin yapılıyor olması sanat için çok önemli” dedi.

Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali ile ilgili olarak Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey;

“Nilüfer Bursa’nın değil artık Türkiye’nin de gülen yüzüdür. “ Gülümseyin Nilüferdesiniz “ sloganı ile yıllardır sanat üretiyoruz ve kültür aktarıyoruz. Şu günlerde yine bir uluslararası festivalin ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Uluslararası Caz Tatili Festivali kapsamında Dünya ve Türk Cazı’nın ustaları içimizi ısıtmaya devam ediyor. Bize de evet caz iyi bir şeydir demek düşüyor” dedi.

Festival hakkında…

İbrahim Maalouf, Tomatito, Omar Sosa/Joo KrausDuo, Guillaume Perret & The Electric Epic, TorstenGoods&Band, Elina Duni&Colin Vallon, Birsen Tezer, Kerem Görsev Quartet, Jülide Özçelik, Karsu Dönmez, Emin Fındıkoğlu+12, Nida Ateş & Elie Maalouf, Şallıel Bros. & Önder Focan‘Funkbook’ , Ayşe Tütüncü ve Emre Karabulut Dörtlüsü, Ferit Odman Quartet, Elif Çağlar Quartet, Fun Fatale , Banu Güven Quartet, Atiye “çok sevgili caz”, Ece Göksu Quartet, Cenk Erdoğan & İkiz “Lahza” Şenay Lambaoğlu, Barış Demirel gibi cazın sihirbazları Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali’nde unutulmaz bir müzik şölenine damga vurmaya devam ediyor… Ayrıca festival kapsamında düzenlenen seminer ve paneller, müzik severlere farklı deneyimler yaşama fırsatı tanıyor…

Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili’nin Caz Noktaları; Nazım Hikmet Kültür Evi, Podyum Park, Eker Meydan Sir Winston , Baob, Sanat Mahal, 22.02 Görükle Trio Sahneleri olarak belirlendi…

Eker Meydan ve Podyum Park alanlarında ücretsiz olarak izlenen konserler, diğer salonların kültür sanat gişelerinde 10.00 TL ila 15.00TL olarak iki farklı fiyatla müzikseverlerle buluşuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13