UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA ÜNSAL YENİ FİLMİNDE KIZI İLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!..

TUBA ÜNSAL YENİ FİLMİNDE KIZI İLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!..

TUBA ÜNSAL YENİ FİLMİNDE KIZI İLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!..

Annesi Tuba Ünsal’la birlikte kamera karşısına geçen ama çekim yapıldığından habersiz olan Sare, ‘Elif Zeyno’ karakterini canlandırırken doğallığı ve sevimliliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Başrollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı “Dünyanın En Güzel Kokusu” filminin izleyiciye en sevimli sürprizlerinden biri, Tuba Ünsal ve kızı Sare’nin birlikte kamera karşısına geçtiği sahneler oldu. Film çekildiğinden habersiz, en doğal haliyle kahvaltı sofrasında annesi Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’na eşlik eden Sare, sevimliği ile filme damgasını vurdu.

Uğur Yağcıoğlu’nun yazıp yönettiği filmde aynı zamanda; Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi güçlü oyuncular rol alıyor. Çok ses getiren müziklerine başarılı müzisyen Mert Tünay’ın imza attığı filmin süpervizörlüğünü ise; çok izlenen filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!..

“Paramparça”, “Kördüğüm” gibi dizilere imza atan dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye ve “G.O.R.A.”, “Sınav”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “8 Saniye” gibi yapımlara imza atan Böcek Film’in ilk ortak yapımı olan “Dünyanın En Güzel Kokusu”; sinemalarda!

“DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU” HAKKINDA

Aşkın, flörtün, evliliğin tükendiğinde, yeni bir ilişki şekli bulunması gerektiğine inanan, ilişkiye doymuş şarkı sözü yazarı bir adam, Hakan (Rıza Kocaoğlu) ve o adamın en iyi arkadaşı, zor zamanlarında hep yanında olan bir kadın, Derya (Tuba Ünsal)... Karşılarına kim gelse sığ kalır, ilişki yaşamak ve evliliği düşünmek bile onları zorlar. Öte yandan her ikisi de giderek büyüyen bir çocuk özlemi duymaktadır. Ve bir gün Hakan, ikisinin evlenip bir çocuk yapmalarını teklif eder. Her şey gelenek ve göreneklere uygun olacak, çocuk doğduktan sonra ise bugünün ilişkilerine inanmayan bu iki insan ayrılacak, özlem duydukları tek varlık olan çocuklarını, ayrı yaşayan anne baba gibi büyüteceklerdir. Derya’yı zorlar bu teklif, önce kabul etmez; ancak bir gün ne olduysa gelip bu teklifi kabul ettiğini söyler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTUBA ÜNSAL  KIZI  SARE  FİLM