UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALSEL’CİLERDEN MİSİNİZ SAVNAZ'CILARDAN MI?..

ALSEL’CİLERDEN MİSİNİZ SAVNAZ'CILARDAN MI?..

 ALSEL’CİLERDEN MİSİNİZ SAVNAZ'CILARDAN MI?..

Güneşin Kızları diziler arasında hem reytingi hem de müdavimleri ile önemli bir yer edindi. Dizinin tutkunları AlSel’ciler ve SavNaz’cılar olarak ikiye ayrılıyor. Poltio, fanları savaşlarına neden olan Ali-Selin ve Savaş-Nazlı çiftini masaya yatırdı.

Güneşin Kızları en çok sorulan ve en çok oy alan dizilerin başında geliyor. Dizinin müdavimleri şu sorunun yanıtının peşinde: AlSel mi, SavNaz mı?

Ali ve Selin, sessiz ama derinden girdi hayatımıza! Kuşkusuz bunda Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel'in zamanla insanın aklına oturan uyumlarının büyük payı var.

Ali de Selin de yaralı karakterler. Ancak yaralarını ve hayal kırıklıklarını umursamaz tavırın ardına saklıyorlar. Birbirlerine söyledikleri klişeleşmemiş yaratıcı aşk sözcükleri Ali ve Selin aşkını daha da anlamlı kılıyor. İlişkileri de inişli çıkışlı ama güzel bir şekilde ilerledi. Birbirlerine iltifat etmeyi ve tatlı tatlı bakışmayı haftalar içinde beraber öğrendiler. Geçtiğimiz hafta da nikah masasına oturarak ilişkilerini bir sonraki aşamaya taşıdılar.

Onlar ekranın çılgın âşıkları. İkisi de asabi, çılgın. Nazlı ve Savaş’ın ilişkisi, en büyük aşklar nefretle başlar sözünün de kanıtı. Onlar birlikte de olamıyorlar, ayrı da… Kendi aralarındaki iletişimsizlik engelini aşsalar bile bu kez onları ayırmak isteyen yan karakterler yüzünden kavuşamıyorlar. Seyirciye vuslat yolu gözleten ikili, yaşadıkları -ya da yaşamayadıkları- aşk ile en beğenilen çiftlerin başında geliyor.

Şimdi sorma sırası bizde. Siz AlSel'cilerden misiniz, SavNaz'cılardan mı?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselin  nazlı  savaş  ali  güneşin kızları