UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ GOL KRALI MİLLİ FUTBOLCUYA YENİ GÖREVİNDE SOBALI EV KİRALADILAR!..

ESKİ GOL KRALI MİLLİ FUTBOLCUYA YENİ GÖREVİNDE SOBALI EV KİRALADILAR!..

ESKİ GOL KRALI MİLLİ FUTBOLCUYA YENİ GÖREVİNDE SOBALI EV KİRALADILAR!..

Boluspor yönetimi, yeni teknik direktör Fatih Tekke için Kılıçarslan Mahallesi'nde, tek katlı, müstakil, bahçe içinde, soba ile ısınan ev kiraladı.

Hafta sonu sahasında Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da teknik patron Tekke, 30 yıllık futbol hayatında futbola önemli şeyler katacak birçok söylemi olduğunu vurgularken, sobalı ev talebinin ilgi çekmesine şaşırdığını söyledi.

Eski milli futbolcu, "Sobayı seven bir insanım. Soba geçmişimle bağımı hep sıcak tutar. Ne hikmetse çok ilgi çekti. Biz de insanız, uzaydan gelmedik. Futbol benim için çok önemli ama hayat denen bir şey var. Kendinizle baş başa kalmak istediğiniz anlar var. Soba da benim için kendi başıma kaldığım, istediğim arkadaşlardan, dostlardan bir tanesi. En azından benim için istediğim zaman yanıyor" dedi.

Samsunspor karşılaşmasına da değinen Fatih Tekke, "Samsunspor maçı belki bu periyodun en zor maçlarından bir tanesi. Ama kendi evimizde seyircimizin önünde oynayacağız. Dolayısıyla kazanmamız gereken bir maç ama ben devamlı söylüyorum.

Bu ligde özellikle hemen hemen her takım herkesi yenebilecek güçte. Zeminlerin çok iyi olamayışı futbolun gerçek manada kaliteye ulaşamaması bizim de problemlerimizden bir tanesi. Gerçek manada topun biraz daha ayağımızda kalması gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah güzel bir karşılaşma olur ve kazanan taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFATİH TEKKE  BOLU  EV  SOBALI