UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ GÜZEL OYUNCU ALDATILDIĞI GEREKÇESİYLE 4 YILLIK EŞİYLE YOLLARINI AYIRDI?

HANGİ GÜZEL OYUNCU ALDATILDIĞI GEREKÇESİYLE 4 YILLIK EŞİYLE YOLLARINI AYIRDI?

HANGİ GÜZEL OYUNCU ALDATILDIĞI GEREKÇESİYLE 4 YILLIK EŞİYLE YOLLARINI AYIRDI?

Türkiye Güzeli Hande Subaşı ile Can Tursan'ın 4 yıllık evliliği dün resmen sona erdi. Eşini sosyal medyada tanıştığı güzellerle aldattığı konuşulan Tursan, 'Sevgi ve saygı kalmadı. Evliliğimiz fiilen bitti' dedi. Boşanma kararlarıyla herkesi şaşırtan Hande Subaşı ile Can Tursan, dün resmen evliliklerini noktaladı. Bundan 4 yıl önce büyük bir aşk ve dillere destan bir düğünle evlenen ünlü çiftin boşanma davası, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü.

DAVAYI TURSAN AÇTI

2005 Türkiye Güzeli eşine boşanma davasını açan taraf olan Can Tursan, avukatı aracılığıyla Subaşı ile arasında duygu ve düşünce birliği sağlanamadığını belirtti. Tursan, 4 yıldır evli olduğu güzel oyuncuyla aralarındaki sevgi ile saygı bağının yok olduğunu ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını dile getirdi. Evlilik birliğinin devam ettirilmesinde yarar ve umut görülmediği için boşanma davası açtığını söyleyen Can Tursan, mahkemeye sunduğu dilekçesinde evliliğin fiilen de bitmiş olduğunu açıkladı.

MADDİ TALEP YOK

Hande Subaşı ve Can Tursan, birbirlerinden herhangi bir nafaka ya da maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayarak boşandı. Subaşı ile Tursan, evlilikleri boyunca aldıkları tüm eşyaları ise paylaşma yoluna gitti. Can Tursan'ın sadece 4 yıldır evli olduğu güzel eşine, sosyal medya aracılığıyla tanıştığı kadınlarla ihanet ettiği ve evliliğin bu sebepten ötürü sona erdiği ortaya çıkmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan tursan  hande subaşı  boşanma