UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU ESMERSOY, EĞLENCENİN DOZUNU KAÇIRINCA AZ DAHA BURNUNDAN OLUYORDU!..

BURCU ESMERSOY, EĞLENCENİN DOZUNU KAÇIRINCA AZ DAHA BURNUNDAN OLUYORDU!..

BURCU ESMERSOY, EĞLENCENİN DOZUNU KAÇIRINCA AZ DAHA BURNUNDAN OLUYORDU!..

Hayatımıza spor spikeri olarak giren ve o günden sonra hem sunucu kimliği hem de magazin figürü olarak ilgi odağı olan Burcu Esmersoy, dün gece bir grup arkadaşıyla Asmalımescit’te bir mekanda eğlendi.

Gece kulübünde gecenin ilerleyen saatlerine kadar bol bol dans edip kurtların döken Esmersoy talihsiz bir kaza yaşadı. Pistte danstaki yeteneklerini sergilerken bir kişi aniden burnuna vurunca güzel sunucu neye uğrağını şaşırdı. Bir an acı içinde kalan Esmersoy, burnunun kırıldığını zannetti. Neyse ki o büyük acı birkaç dakika sürdü. Ünlü sunucu, kendini topladıktan sonra burnunun kırılmadığını farkederek derin bir oh çekti.

Burcu Esmersoy bir süredir beraber olduğu Tuna Aksu ile evlilik yolunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Aileleri de tanıştıran ünlü çiftin ne zaman evleneceği ilerleyen günlerde belli olacak. Bir süredir araları açık olduğu söylenen Esmersoy ile yakın arkadaşı yıldız futbolcu Arda Turan’ın da yeniden barışmak üzere oldukları kulağımıza gelen fısıltılar arasında. Burcu Esmersoy magazin muhabirlerinin bu konudaki sorularını ise yanıtsız bıraktı. Acıyla başlayan gecesini keyifle tamamlayan Burcu Esmersoy mekandan tek başına ayrılarak evinin yolunu tuttu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburcu esmersoy  burun  eğlence