UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LOKOMOTIV MOSKOVA'NIN RUS FUTBOLCUSUNDAN KADIKÖY'DE OLAY TİŞÖRT!..

LOKOMOTIV MOSKOVA'NIN RUS FUTBOLCUSUNDAN KADIKÖY'DE OLAY TİŞÖRT!..

LOKOMOTIV MOSKOVA'NIN RUS FUTBOLCUSUNDAN KADIKÖY'DE OLAY TİŞÖRT!..

Fenerbahçe maçı öncesi dostluk mesajları veren Lokomotiv Moskova'nın Rus futbolcusu Dimitri Tarasov, Kadıköy'de son derece ilginç bir mesaj yazan Putin'li tişört giydi.

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan siyasi gerginliğin Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçına yansımaması için iki kulüp büyük çaba gösterdi.

Her iki ekibin yöneticileri ve teknik adamları karşılaşma öncesi 'biz siyaset değil spor yapıyoruz' mesajını verdi.

Lokomotiv Moskova'nın Rus futbolcularından Dimitri Tarasov da 7 Şubat'ta 'gazetem.ru' adlı Rus haber sitesinde yer alan röportajında da, "Son zamanlarda Rusya ile Türkiye arasında siyasi krizler ortaya çıktı, fakat bu olaylar biz futbolcuları ilgilendirmiyor" ifadesini kullandı.

Maç öncesi böyle dostluk mesajları veren Tarasov, Kadıköy'de büyük bir sürpriz yaptı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, formasının altına Rusya Devlet

Başkanı Vladimir Putin'in fotoğrafının yer aldığı bir tişört giydi. Tişörtte yer alan Rusça 'samıy vejlivıy prezident' kelimelerinin anlamı ise son derece ilginçti:

"En nazik başkan."

Bireysel bir eylem yaptığı anlaşılan Dimitri Tarasov, maçtan sonra formasını çıkarıp tişörtü özellikle gösterdi ve Rus taraftarları selamladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13