UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN İKİ ÖZEL ZİYARET!..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN İKİ ÖZEL ZİYARET!..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN İKİ ÖZEL ZİYARET!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı'nın (JÖAK) ardından Gölbaşı'nda bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Terörle mücadelede önemli rol oynayan iki stratejik komutanlığı ziyaret eden Erdoğan, özel harekat polisleri tarafından resmi törenle karşılandı.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz eşlik etti. Basına kapalı gerçekleşen iki "özel" ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, asker ve polisin "tek vücut" halinde yürüttüğü operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretlerinde teröristlerin korkulu rüyası komandolar ve özel harekat polislerine hitaben kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, konuşmalarında terör mücadele sırasında şehit düşenlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diledi. Erdoğan, hainlere karşı büyük bir fedakarlık örneği sergileyen güvenlik güçlerine teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine terör operasyonlarının devam ettiği bölgelerden zaman zaman fotoğraflı mesaj gönderen güvenlik güçleri ile fotoğraf çektirdi. Asker ve polisle yan yana poz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Kadın özel harekat polisleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyarette kırmızı-beyaz güllerden oluşan çiçek buketi takdim etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN  ASKER  POLİS  ZİYARET