UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O GÖRÜNTÜ TARTIŞMA KONUSU OLDU! GÜLŞEN'İN ÖPÜCÜĞÜ SOSYAL MEDYAYI SALLADI!..

O GÖRÜNTÜ TARTIŞMA KONUSU OLDU! GÜLŞEN'İN ÖPÜCÜĞÜ SOSYAL MEDYAYI SALLADI!..

O GÖRÜNTÜ TARTIŞMA KONUSU OLDU! GÜLŞEN'İN ÖPÜCÜĞÜ SOSYAL MEDYAYI SALLADI!..

Gülşen'in öpücüğü sosyal medyayı salladı. Dansçısı Zafer Tunç'ın dudağının yanına buse konduran şarkıcının bu görüntüsü, hayranları arasında tartışma konusu oldu.

"Bangır Bangır" adlı albümü kapsamında hem yurtiçi hem yurtdışı olmak üzere yoğun bir turne programında olan Gülşen'in öpücüğü ortalığı ayağa kaldırdı!

Bu olayın çıkış noktası ise şarkıcının, dans ekibinde yer alan Zafer Tunç'la çektirdiği özel fotoğraf oldu.

"ÖPÜCÜK FOTOĞRAFI" ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Ozan Çolakoğlu ile uzun süredir birlikte olan ve ilk günlerinin aksine yaşadığı aşkı gözler önüne seren güzel şarkıcının, turne nedeniyle sık sık yanında olan Zafer Tunç'a öpücük verdiği fotoğrafı sanal alemde tartışmaları da beraberinde getirdi.

HAYRANLARI BİRBİRİNE GİRDİ

Zafer Tunç'un kendi Instagram hesabından paylaştığı karenin altında ise sanatçının hayranları adeta birbirine girdi. Kimi bu durumun doğal olacağını vurgularken kimi ise bu pozun oldukça yanlış olduğunu savundu.

"BU NASIL POZ, BİLDİĞİN AŞK"

Bazı kullanıcılar paylaşım yapılan kareyi 'Abla kardeş birbirlerini öpmüşler oldukça normal' diyerek Gülşen'e olumlu mesajlar yazdı. Olayın yanlış olduğunu savunan takipçiler ise 'Bu nasıl poz. Bildiğin aşk' diyerek ortalığın kızışmasına neden oldu.

Akşam

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülşen  öpücük  zafer tunç