UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE MAÇINA OLAY BİR PANKARTLA ÇIKAN AMEDSPOR'UN CEZASI BELLİ OLDU!..

FENERBAHÇE MAÇINA OLAY BİR PANKARTLA ÇIKAN AMEDSPOR'UN CEZASI BELLİ OLDU!..

FENERBAHÇE MAÇINA OLAY BİR PANKARTLA ÇIKAN AMEDSPOR'UN CEZASI BELLİ OLDU!..

Spor Toto 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 3-3 sonuçlanan Fenerbahçe maçına 'Çocuklar ölmesin maça gelsin' pankartıyla çıktığı gerekçesiyle 5 bin TL para cezasına çarptırıldı. Amedspor, Disiplin Kurulu'nun verdiği ceza nedeniyle sarı-lacivertlilere karşı seyircisinden yoksun mücadele etmişti.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Amedspor-Fenerbahçe maçında ev sahibi ekibin oyuncuları tarafından açılan 'Çocuklar ölmesin maça gelsin' pankartı için karar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), bugün gerçekleştirdiği toplantıda aldığı karar şöyle:

"AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 09.02.2016 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER - FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, seremoniye izinsiz pankart ile çıkılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

BEŞİKTAŞ VE FİKRET ORMAN'A CEZA YOK

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklama nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen siyah-beyazlı kulüp ve Başkan Fikret Orman için 'ceza tayinine yer olmadığı' kararı çıktı. 

PFDK'nın konuyla ilgili kararı şöyle:

-BEŞİKTAŞ A.Ş. hakkında, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

BEŞİKTAŞ A.Ş. başkanı FİKRET ORMAN hakkında, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verilmiştir."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13