UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇIPLAK EYLEM KURMACA MIYDI? ÜNLÜ ŞOVMEN OKAN BAYÜLGEN İDDİALARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ!..

ÇIPLAK EYLEM KURMACA MIYDI? ÜNLÜ ŞOVMEN OKAN BAYÜLGEN İDDİALARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ!..

ÇIPLAK EYLEM KURMACA MIYDI? ÜNLÜ ŞOVMEN OKAN BAYÜLGEN İDDİALARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ!..

Programında geçen hafta çıplak eylem yapmak isteyen izleyiciyi ikna eden Okan Bayülgen, ‘kurmacaydı’ yorumlarına tepki gösterdi. Şovmen, ‘Eylemci de herkes gibi biri’ dedi.

Okan Bayülgen, Star TV’de ekrana gelen ‘Dada’ programında geçen hafta soyunarak çıplak eylem yapmak isteyen genç kadını yayını kesmeden ikna ederek eylemini sonlandırdığı için sosyal medyada ‘kurmaca’ yorumları yapılmasına tepki gösterdi.

ANİBAL GÜLEROĞLU YAZDI: OKAN BAYÜLGEN'DEKİ PROTESTO KOMEDİSİ

Bir hafta boyunca Twitter’da planlanmış ve kurmaca olduğu yazılması üzerine Bayülgen, önceki akşam canlı yayına, “Eylem yapmak isteyen var mı? Çıkayım Okan’ın programında söyleyeyim diyen var mı? Ama önce beni ikna etmeniz gerekecek. Yoksa serbest, isteyen istediğini yapabilir” diyerek espri yaptı.

‘Senin, benim gibi biri’

‘Kurmaca’ yorumlarına sinirlenen Bayülgen, bir örnekle açıklama yaptı. Bayülgen, “Bir gün Paris’e gittim. Bir tane Türk işçi, ülkeye kesin dönüş yapıyor. Adam fena içmiş, sürekli Fransa’ya küfrediyor. Adam sonra, ‘Bu uçağı patlatırım. Bende bomba var’ diyerek bağırmaya başladı. Herkes yerde, adamla ikimiz ortada kaldık. Sonra, ‘Adam sarhoş. Dokunmayın’ diyerek bağırmaya başladım. Adamı karga, tulumba götürdüler. O andan sonra, memleketimde böyle bir olay yaşandığında ne olur diye düşünmeye başladım” dedi. Programın konuğu Rıza Kocaoğlu’nun, “Bu duygusal zeka” demesine Bayülgen, “Aynen öyle... Eylemci de senin, benim gibi birisi” dedi.

Sercan Kısmet / Milliyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKAN BAYÜLGEN  DADA  ÇIPLAK  EYLEM  KURMACA