UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MUSTAFA DOĞAN, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MUSTAFA DOĞAN, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MUSTAFA DOĞAN, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Sina Koloğlu-Milliyet Cadde
AYŞEGÜL REKLAMDA!

‘Poyraz Karayel’in son bölümünde bir sahne... Sinan, “Ayşegül abla kardeşime küçük bir sürprizim var. Bu benim ilk emziğim” diyor... Hem Ayşegül hem Poyraz yıkılıyor. Banyoda Poyraz aynayı kırıyor hırsından, mutfakta Ayşegül çökmüş ağlıyor. Sonra her ikisi kapıdan çıkıyorlar gözler kan çanağı ve sarılıyorlar. Öyle dokunaklı bir sahne.  
Cart araya reklam! Karşımızda Burçin Terzioğlu; “Ödül töreni için heyecanlıyım değişiklik istiyorum saçlarımda, yapsam mı?” diyor. Sonra salına salına yürüyor ve bizlere; “Hepimizin saçları havalı olsun değil mi ama” diyerek uzaklaşıyor! Ev ahalisi “Böyle bir sahneden sonra bu reklam olur mu?” dedi. Yanlış pazarlama yöntemi buna denir. Madem biz ‘tüketim pazarlama’ işi yapıyoruz diyorsunuz, (televizyon ve reklamcılar) işi kuralına göre oynayıp böyle ayrıntılarda dikkatli olacaksınız!

Mustafa Doğan- Habertürk Magazin
BU SAADET UZUN SÜRMEZ

FOX TV’nin yeni bir ‘Kocamın Ailesi’ efekti yaratma çabasıyla ekrana getirdiği ‘Çifte Saadet’i yazmak için ikinci bölümü bekledim. Çünkü konusu itibarıyla ‘Asla Vazgeçmem’in komedi versiyonu gibi duran diziden uzun soluklu bir mizah malzemesi çıkacağı konusunda endişelerim vardı. Yanılmamışım... Eski ve yeni eşi arasında kalan adamın çıkmazı ile gelenekçi ve modern roller biçilmiş iki kadın arasındaki çatışma ilerlemeye müsait değil. Birkaç hafta sonra kaçınılmaz olarak tekrara düşülecek ve izleyici bu durumdan sıkılacak. Üstelik tek sorun bu da değil... Güldürme iddiasındaki bir dizi için espri çıtası hayli düşük. Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in kimyası tutmuş ama eldeki senaryoyla onların çabası da bir yere kadar götürüyor diziyi. Bonus kafa paragöz kapıcı ve Bora Akkaş’ın oynadığı nikâh memuru karakterleri de komik değil. Hatta klişe esprileri üzerine kurulu sahneleri sıkıcı bile. Sonuç olarak bu saadet sürse sürse sezon sonuna kadar sürer, o da Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in hatırına... 

Ali Eyüboğlu-Milliyet Cadde
DİGİTÜRK’TEN OSCAR GECESİNE ÖZEL YAYIN

Şubat ayı boyunca Oscar’lı 163 filmi ekrana getirmekte olan Digitürk, finali ünlü komedyen Chris Rock’ın sunacağı geceyi naklen yayınlayarak yapacak. Digitürk’ün Oscar özel yayını, Ceylan Atınç ve Tuvana Büyükçınar’ın dünya starlarının kırmızı halı geçişi sırasında giydikleri, taktıkları, saç ve makyajlarına dair yorumlarıyla başlayacak. Yekta Kara ile Ceyda Düvenci’nin sunacağı Oscar Ödül Töreni özel yayınına Türkiye’nin ünlü oyuncuları konuk olacak. Hazal Kaya, Demet Evgar, Mert Fırat ve Ezgi Mola gibi oyuncular, 88’inci Akademi Ödülleri’ne aday gösterilen filmler ve oyuncular hakkındaki görüşlerini dile getirecek.

Oya Doğan-Vatan Makaron
UMUT İSTİYORUM

Malum yaz geliyor. Şimdiden tüm kanallar Ramazan ayına gelen Haziran için yeni dizilerinin planını yapıyor. Peki, benim izleyici olarak bu yaz ekranından beklentim nedir? Umut vaat eden işler izlemek istiyorum. Masallar dinlemeye hasretim. Artık aşkın kazandığı, kötülüğün iyilikle savaşmasını izlerken herkesin grileşebildiğini anlatan, seyirci taleplerine saygı gösteren dizilerin olmasını ümit ediyorum. Umarım, yaz ekranı renkli, genç, coşkulu ve umutlu olur!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları