UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİLER GÜNÜ, BURAM BURAM ROMANTİZM KOKUYOR! İŞTE ÜNLÜLERİN AŞK DOLU O MESAJLARI!..

SEVGİLİLER GÜNÜ, BURAM BURAM ROMANTİZM KOKUYOR! İŞTE ÜNLÜLERİN AŞK DOLU O MESAJLARI!..

SEVGİLİLER GÜNÜ, BURAM BURAM ROMANTİZM KOKUYOR! İŞTE ÜNLÜLERİN AŞK DOLU O MESAJLARI!..

Malum bugün 14 Şubat Sevgililer Günü olunca, sosyal medya da güllere, hediyelere boğuldu. Ünlü ünsüz herkes sevgi adına paylaşımlarda bulundu. İşte ünlü isimlerin sevgililer günü mesajları:

Manken Çağla Şikel, oğulları Kuzey ve Uzay Altuğ’un üzerine kalp çizdikleri kağıda sarılı gülü sosyal medya hesabından paylaştı. Çağla Şikel, paylaştığı fotoğrafın altına, "işte benim sevgililer günü sabahım...şükürler olsun" notunu düştü.

Hatice Şendil paylaştığı fotoğrafın altına ‘ biz bir olmuşken, yine o günlerden birinde sen bana, ben sana karışmışken’ notunu düştü.

Demet Akalın’ın paylaşımında sıra. Ünlü şarkıcı, 14 Şubatı her gün yaşayan isimlerden biri. Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden eşine ve kızına duygusal bir mesaj yazdı.

"Sevgililer günümüz kutlu olsun. Kalbim sizin, hayatım sizin. Allah'ıma her gün şükrettiğim kıymetlilerim, canım kocam iyi ki elimden tuttun, iyi ki beni ailen yaptın. Canım kızım iyi ki beni ansızın öpüp seviyorsun, güzel kızım benim…’’

Demet Akalın ayrıca, eşi Okan Kurt’un kendisine aldığı kucak dolusu gülleri de sosyal medya hesabından, "teşekkürler canım aşkım" yorumuyla paylaştı.

Sosyal medya hesabından özel hayatına dair pek çok detayı paylaşan Demet Akalın, bu paylaşımları yüzünden zaman zaman takipçilerinden tepki alsada bundan vazgeçmiyor.  Eşi Okan Kurt’un sevgiler günü için aldığı ikinci hediyeyi de paylaştı. Eşinin aldığı bir hayli pahalı valize sarılmış bir halde çekilmiş fotoğrafını paylaşarak altına “Sevgililer günü hediyeme aşık oldum. Sürprizi ben karşıladım bozuldu sürpriz ama… Okan Kurt artık bir Dubai seyahati farz oldu..’ notunu düştü.

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli 14 Şubat Sevgililer Gününü, bir fotoğraf paylaşarak kutladı.

Ünlü şarkıcı Zara ise ‘Sevgi Emek Demektir diyerek’  düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi. ‘Beynimize işlemiş, gönlümüzü süslemiş bu cümle bence zamansız bir cümle, yani dün de, bugün de, yarın da geçerliliğini koruyacak. Sevmek, emeği gözünü kırpmadan, düşünmeden refleks gibi vermektir. Bu emeğin içinde hizmet, şefkat, paylaşım, dürüstlük, insana yakışır tüm güzellikler barınmalı ki aşk olsun... Sevdiğin her kimse ya da her neyse; onu düşündüğünde seni öfkeden, bencillikten uzak tutacak bir korku oluşur içinde. Oluşsun ki aşk olsun. O bir şeyle meşgulken izlediğinde gözün dolar mesela. Açlığını, yorgunluğunu unutturup peşinden koşturuyorsa bunun adı aşktır. Bazen minik bir bedene ve içindeki minik bir kalbedir bu sevgi, bazen seni yetiştiren ellere-emektarına, bazen hayat arkadaşına ya da sayamayacağım nice güzel ruhlara. Ya da ilahi bir yöneliş olur aşk dediğin... Her sevginin, her sevgilinin önünde saygıyla eğiliyorum. Aşk olsun..’

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEVGİLİLER GÜNÜ  MESAJLAR  ÇAĞLA  DEMET