UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ KOMEDYEN ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN CANAN DANYILDIZ'A FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

ÜNLÜ KOMEDYEN ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN CANAN DANYILDIZ'A FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

ÜNLÜ KOMEDYEN ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN CANAN DANYILDIZ'A FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

İşte Posta gazetesinden Canan Danyıldız’ın Şahan Gökbakar ile yaptığı röportajdan bir kesit: 

Şahan Gökbakar 36 yaşında ve gişe rekortmeni ‘Recep İvedik’ serisinin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu. Bu hafta ‘Osman Pazarlama’ filmiyle yeniden seyircilerden tam not almaya hazırlanıyor. Geçen yıl Selin Ortaçlı ile dünya evine girdi, Deniz Efe’nin doğumuyla baba oldu. Gökbakar, ‘4 çocuklu geniş bir aile istiyorum’ diyor. Samimiyete önem veriyor, şöhreti yaşamanın yaratıcılığı öldürdüğünü söylüyor…

‘Osman Pazarlama’nın fragmanı 4 milyon tıklanmış! Bu nedir ya!

Fragmanın bu kadar izleneceğini tahmin ediyorduk! Bir de beğenen biri tabii ötekine gönderiyor, ‘Aa abi çok komik’ deyip başkasına da izletiyor, derken bu rakam çıkıyor!

Şahan Gökbakar, komediyi çözmüş gibime geliyor…

Millet eğlenmek ve gülmek için benim filmlerime geliyor. Artık seyircimin nelere güleceğini, nasıl tepkiler vereceğini iyi biliyorum.

‘’Küfür hayatın içinde var benim filmlerimde de var’’

Size en büyük eleştiri de küfür ve belden aşağı espriler…

E bunlar normal hayatın içinde var, filmde de o kadar var. Filmde de gerçek algısı yaratmıyor muyuz? O zaman küfür de olacak başka şeyler de. Ben de bunu anlamıyorum!

‘Osman Pazarlama’nın da serisi olacak mı? ‘Recep İvedik’ gibi?

Açıkçası hiç düşünmedim bir de ‘Osman Pazalama’ serisi olabilecek bir hikayeye sahip değil. Ama bilemem tabii şu anda, seyirci isterse olur. Recep İvedik’in 5’inci filmine hazırlanıyoruz.

‘’DENİZ EFE’NİN ALTINI DEĞİŞTİRİP SÜTÜNÜ İÇİRİYORUM’’

Selin Ortaçlı ile geçen yıl evlendiniz…

Evet, ama ‘Niye yurt dışında evlendiler? Diye bile eleştirildik! Bir kere burda evlensem 1000 kişiye davet vermem lazımdı, 1000 kişi öpecektik. O curcunayı düşün! 1 hafta sonra bile ‘Ya biz evlendik mi?’ diye kendimize gelemeyecektik. Biz de çekirdek kadroyla gittik, evlendik.

Deniz Efe, oğlunuz… Çok mutlu bir babasınız!

Evet! Gerçekten de hissettiğim o! Deniz Efe koyduk oğlumuzun ismini ama o Efe’yi tercih etti. Çok büyük sorumluluk geldi hayatıma. Mana geldi diyeyim. Hayat için şimdi daha heyecanlıyım. 

Canan Danyıldız/Posta

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13