UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ŞAHAN GÖKBAKAR BABALIK HAKKINDAKİ DUYGULARINI BÖYLE AÇIKLADI!..

ÜNLÜ OYUNCU ŞAHAN GÖKBAKAR BABALIK HAKKINDAKİ DUYGULARINI BÖYLE AÇIKLADI!..

ÜNLÜ OYUNCU ŞAHAN GÖKBAKAR BABALIK HAKKINDAKİ DUYGULARINI BÖYLE AÇIKLADI!..

'Osman Pazarlama' isimli filmiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Şahan Gökbakar, oğlunun kendisini değiştirdiğini söyledi: Evlat sevgisi güzelmiş, baba olunca mülayimleştim

Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen son filmi 'Osman Pazarlama', 19 Şubat'ta vizyona giriyor. Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar'ın birlikte yazdığı filmin biletleri, ön satışa çıktı. Gökbakar Kardeşler, önceki gün düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle buluştu. Şahan Gökbakar, filmle ilgili şöyle konuştu:

 Yeni bir karakterle izleyici karşısına çıkmak beni çok heyecanlandırıyor. İzleyicinin beklentilerini karşılayacak bir film oldu; önceki filmlerimde buldukları eğlence bu filmde fazlasıyla var.

 Filmin fragmanı 3.5 milyon kişi tarafından izlendi. Bence fagman; filmin ruhunu ve enerjisini çok güzel yansıttı. İnsanlarda da büyük bir beklenti oluştu. Bu yüzden sosyal medyada çok hızlıca yayıldı ve üç günde 1 milyon tıklanmaya ulaştı. Çok mutlu oldum, filmin fragmanına bile bu kadar ilgi gösterilmesi beni çok heyecanlandırıyor.

'DÖRT ÇOCUK İSTİYORUM'

Oğlum Deniz Efe, 2.5 aylık oldu. Herkes onun tombik doğmasını bekliyordu ama ince oldu. Onda şeytan tüyü var; şirin ve sempatik. Ayrıca gözleri çok güzel. Evlat sevgisi çok güzelmiş, baba olunca mülayimleştim. Yürek olarak değiştim, çok mutluyum. Daha fazla çocuk sahibi olmak isterim. Mümkünse dört ama henüz hanıma söylemedim

 Deniz Efe'yle ben ilgileniyorum; dadı madı yok, tamamen babalığın tadını çıkarıyorum. Oğlumun altını bile kendim değiştiriyorum ve anne sütünü biberonla veriyorum. Deniz Efe çok uyumlu; ağlaması, sızlaması yok.

 'Recep İvedik' bir fenomen. O seri devam edecek ama araya böyle başka hikayeler de girecek. Bundan sonra 'Recep İvedik 5'i çekeceğiz.

'DEMET DİSİPLİNLİ OKAN FENOMEN'

Filmde rol alan Demet Akalın'ın müzik adına yaptıkları zaten ortada, sürekli liste başı. Demet, bir 'Recep İvedik' fanıydı. Sinema filmlerinde fazla oynamadığı için teklifte bulunduğumda tedirgindi. "Kendini oynayacaksın" deyip tereddütlerini giderdim. Çekimlerin olduğu gece çok soğuktu, fırtına kopuyordu ama Demet 'gık' bile demedi, disipliniyle hayran bıraktı. Okan Kurt da doğaçlama espriler kattı, tam bir fenomen. İyi ki varlar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşahan gökbakar  osman pazarlama