UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAHAN GÖKBAKAR GİŞEDE KIYASIYA YARIŞTIĞI CEM YILMAZ'A BAKIN NASIL ZEYTİN DALI UZATTI?

ŞAHAN GÖKBAKAR GİŞEDE KIYASIYA YARIŞTIĞI CEM YILMAZ'A BAKIN NASIL ZEYTİN DALI UZATTI?

ŞAHAN GÖKBAKAR GİŞEDE KIYASIYA YARIŞTIĞI CEM YILMAZ'A BAKIN NASIL ZEYTİN DALI UZATTI?

Yeni filmi “Osman Pazarlama” filmiyle sinemaya yeni bir soluk getirecek olan Şahan Gökbakar, filmi vizyona girmeden çok özel açıklamalara imza attı. Ünlü komedyen gişedeki en zorlu rakibi Cem Yılmaz’a bakın verdiği röportajda nasıl zeytin dalı uzattı..

“ORTAK BEKLENTİ BOL KAHKAHA”

Gökbakar, yeni filminin gösterim gününü heyecanla beklediklerini belirterek, "Bizim filmlerimizde ortak beklenti bol kahkaha. Yine bol kahkaha bekliyor seyirciyi. Bu filmde de yine o beklentiyi karşılayacağız inşallah. Hep yapmaya çalıştığımız şey, insanların bir nebze de olsa bu hayatlarından 1-2 saat gülerek geçirmeleri, bütün sıkıntılarını unutmaları" ifadelerini kullandı. İnsanlara dokunarak yaşadığını, sokakta sohbet etmeyi sevdiğini aktaran oyuncu, "Metrobüse bindim, vallahi ben bindiğimde boştu. Çok bir sıkıntısını çekmedim ama çok kalabalık oluyormuş. Galiba o anına denk gelmedim" diye konuştu.

“TEK KAYGIM GÜLDÜRMEK”

Filmlerinde, toplumun eğlendiği konuları işlediğinin altını çizen Gökbakar şunları söyledi: "Tek kaygım güldürmek. Nasıl olduğu benim için önemli değil. Birçok yolu var. Filmlerin içinde kullandığımız, aslında dünyada da ortak olarak kullanılan belli başlı şeyler var güldürmek için. Biz de onları kullanıyoruz. Durum komedileri, laf komedileri, hikayesel komiklikler, sürekli meydana gelen aksaklıklar, tip komedileri bu filmde de bolca var. Argo kullanıyoruz bazen. Laf ediyorlar işte, 'Çok mu argo var?' diye ama hayatın içinde varsa filmlerde de olacaktır. Olması da gerekir. İnsanlar kendi aralarında konuşurlarken argo şeyler konuşup gülerler, bu gayet doğaldır, normaldir. Biz de filmlerimizde kullanıyoruz, kullanmaya da devam edeceğiz, ben çok seviyorum."

EN BÜYÜK RAKİBİNİ ES GEÇMEDİ

Yabancı komedi filmlerinden "Hangover" serisini beğendiğine vurgu yapan komedyen, "Türkiye'den de bilindik isimleri severek izliyoruz, Cem (Yılmaz), Ata (Demirer). Yılmaz'ın (Erdoğan) filmleri, artık komedi filmi yapmıyor ama severek izlediğimiz isimler. 'Düğün Dernek', Ahmet (Kural) ile Murat (Cemcir) onları da unutmayalım, onlar da çok başarılı. Her zaman bu tür insanların başarılı filmler yapmaları, bol gişe elde etmeleri sektör için çok güzel" şeklinde konuştu.

“GALİZ KÜFÜR YOK”

"Bizim filmlerimizde daha çok argo kullanımlar, el vücut hareketleri var" Gökbakar, kendisine yöneltilen eleştirileri yersiz bulduğuna dikkati çekerek, "Recep İvedik” serilerinde böyle çok küfür var falan diye bir dönem bir şey başlamıştı. Sonra baktılar ki yok yani. Filmin içerisinde galiz küfür diye adlandırılan küfürler hiçbir zaman yok. Bizim filmlerimizde daha çok argo kullanımlar, el vücut hareketleri var. Bunlar da herkesin kullandığı şeyler zaten. Çok normal, hayatın içinde zaten yapmasak garip olur. Çok steril Türk insanı filmi yapıp, çok steril bir ortam anlatamazsın" dedi. "Recep İvedik"in devamının geleceğini dile getirerek, "(Recep İvedik) Askere gitmeyecek. Sakallı bir tip ya, askerde öyle gezemez papaz gibi. Kesmesi gerekecek sakalını. Recep İvediklikten çıkacak iş. Sakalsız bir Recep İvedik hayal edemiyorum. O yüzden asker planı şu an yok kafamda. Bu Ağustosun sonunda çekeceğiz 'Recep İvedik 5'i. Yine çok komik bir film olacak. Aşağı yukarı senaryosu bitti kafamda" açıklamasında bulundu.

“KARDEŞİ TOGAN’DAN ABİSİNE ÖVGÜLER”

Şahan Gökbakar'la birlikte "Osman Pazarlama"nın senaryosunu yazan ve aynı zamanda filmin yönetmen koltuğunda oturan, Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar ise, "Şahan beyle çektiğimiz 7. film olduğu için alıştık birbirimize ve keyifle çekiyoruz filmlerimizi. Bu film de gayet neşeli, eğlenceli, gülerek eğlenerek çektiğimiz bir film oldu" sözlerine yer verdi. Şahan Gökbakar'la çalışmanın keyifli olduğunu söyleyen Togan Gökbakar şu ifadeleri kullandı:"Recep İvedik tembel bir adam, çalışmıyor, çocuk gibi. Osman daha böyle, bir şirketi var, bir şey başarmaya çalışıyor. Hayalleri var, bir şeyler üretiyor, ürünler getiriyor yurt dışından. Kendi bir şeyler icat etmeye çalışıyor. Daha böyle ticarete kafası basan bir adam. O yüzden farklılar. Recep nevi şahsına münhasır bir karakter. Bir süper kahraman gibi Recep. Osman daha normal hayatta görebileceğimiz bir insan ama onun da tabi normal hayatta göremeyeceğimiz komik huyları ve alışkanlıkları var. O yüzden ikisi birbirine çok benzemiyor ama ikisi de oldukça naif diyebiliriz."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13