UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, MESUT YAR, MEVLÜT TEZEL VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, MESUT YAR, MEVLÜT TEZEL VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, MESUT YAR, MEVLÜT TEZEL VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Oya Doğan - Vatan Makaron

HAYAT ŞARKISI NASIL BAŞLADI?
Yapımını Most Production-Gül Oğuz’un, yönetmenliğini Cem Karcı’nın, senaryo uyarlamasını Mahinur Ergun’un, müziklerini Mithat Can Özer, Uğur Akyürek, Çağlar Haznedaroğlu, Ufuk Türk’ün üstlendiği Hayat Şarkısı, salı akşamı ilk bölümüyle Kanal D’de ekranında başladı. Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ’ın başrollerini oynadığı dizi, Tüm Kişiler’de 4.51 reytingle 7’nci, AB’de 4.10’la 8’inci, ABC1’de 4.49’la 7’nci oldu. Umarım daha fazla yükselecektir.
Gelelim işin reçetesine... Hayat Şarkısı, senaryosu, rejisi ve oyunculuklarıyla ekranda fark yaratan işlerden biri. Bu hafta bol tekrarla dikkat çekecektir. İkinci bölümden itibaren Hülya ve Kerim’in savaşına dönüşür, Melek işe dahil olursa, iyilik ve kötülüğün kapışmasını izlersek tadından yenmeyecektir. Herkesin emeğine sağlık!

Mesut Yar – Posta
TAŞINMALAR BAŞLADI
Kanal D
ekranında Güllerin Savaşı bitti ve pazartesi yayınlanan Güneşin Kızları cumartesi gecesine taşındı. ATV yeni dizisi Aile İşi'ne çarşamba geceleri yer verme kararı aldı. Eve Dönüş dizisi de kendini bir anda cuma akşamında buldu. Gecenin Kraliçesi'nin yeri sağlam değil. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin de öyle. Bildiğim kadarıyla Star TV de gün değiştirme arifesinde. Bugünden yarına o da belli olur. Anlayacağınız diziler üst üste gelince seyirci yine gününü şaşırma rotasına girdi. Dümen seyircide olmadıkça da bu işler yürüyecek.

Mevlüt Tezel – Günaydın
DİGİTÜRK'TE OSCAR ŞÖLENİ
Geçtiğimiz günlerde Digiturk'ün Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Kalkan ve Digiturk İçerik Genel Müdürü Yardımcısı Esra Özaral Altop ile görüşme fırsatım oldu. Kalkan ve Altop, hem Moviemax Oscar HD kanalından canlı yayınlayacakları Oscar töreninden, hem de 'Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde' uygulamasından bahsettiler.

88. Oscar Töreni, bu yıl yine Digiturk üyelerine açık olarak canlı yayınla Digiturk 1 No'lu kanaldan yayın yapan Moviemax Oscars HD'den ve Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulaması üzerinden izlenebilecek. Töreni Digiturk internet sitesi www.digiturk. com.tr üzerinden de takip edebilirsiniz. Türkiye saati ile 28 Şubat'ı 29 Şubat'a bağlayan gece sahiplerini bulacak Oscar Ödülleri öncesinde; Kırmızı Halı geçişi, usta isimlerin sunum ve yorumlarının yer alacağı Oscar gecesine özel stüdyo programı başlayacak. Bu özel yayının sunuculuğunu Yekta Kopan ile Ceyda Düvenci üstlenecek. Bu özel yayında; sinema eleştirmenleri Mehmet Açar ve Melis Behlil Oscar Ödül Töreni'ni ve ödül alan yapımları yorumlayacak.

Sina Koloğlu Milliyet Cadde
EKRANDA SAPLA SAMAN KARIŞTI

Evlilik programlarının ‘amacından’ saptığını defalarca yazdım. Özellikle bu yıl sayıları artınca ve rekabet kızışınca, ‘değerli müessesemiz’ epey rencide olmaya başladı diyeyim! Ülkemden insan manzaraları izleyeyim, ‘sosyolojik’ bakış niyetine takip ettiğim programlar, birer ‘cast ajansı’ halini almaya başladı. Sapla, samanı ayırmak lazım. Ekranın da kendisine bu anlamda çeki düzen vermesi lazım. Sadece bu sebepten dolayı değil. ‘Televizyon eğlendirir’ felsefesine yaslanıp, sorumluluktan kaçmayı tercih ettiği için. Unutmayın klasik laf; ‘kurt puslu havayı severmiş.’  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları