UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZPERDEDE BİR MODERN ZAMAN MASALI: “DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU”! İŞTE CUMA GÜNÜ VİZYONA GİRECEK İDDİALI FİLMİN KONUSU VE FRAGMANI!..

BEYAZPERDEDE BİR MODERN ZAMAN MASALI: “DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU”! İŞTE CUMA GÜNÜ VİZYONA GİRECEK İDDİALI FİLMİN KONUSU VE FRAGMANI!..

BEYAZPERDEDE BİR MODERN ZAMAN MASALI: “DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU”! İŞTE CUMA GÜNÜ VİZYONA GİRECEK İDDİALI FİLMİN KONUSU VE FRAGMANI!..

Başrollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı,“Dünyanın En Güzel Kokusu” 12 Şubat’ta sinemalarda! Arkadaşlıkla başlayıp, çocuk özlemiyle aşkın bambaşka bir haline dönüşen romantik, eğlenceli, dramatik ve günümüzden bir hikaye…

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’ninBöcek Film ile birlikte ortak yapımcılığını üstlendiği “Dünyanın En Güzel Kokusu”; bir aşk ve çocuk özlemi hikayesinin arka planında, günümüz ilişkilerine eleştirel, mizahi, dramatik bir bakış sunuyor.

Uğur Yağcıoğlu’nun yazıp yönettiği, başrollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu paylaştığı “Dünyanın En Güzel Kokusu”nda aynı zamanda; Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi güçlü oyuncular rol alıyor. Sevilen ve başarılı müzisyen Mert Tünay’ın müziklerine imza attığı filmin süpervizörlüğünü ise; çok izlenen filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Soraküstleniyor.   

“Dünyanın En Güzel Kokusu” aşkın bazen, fark edemeyeceğimiz kadar yakınımızda olduğunu anlatırken, arkadaşlığın aşka dönüşüp dönüşemeyeceğini sorguluyor, sorduğu tüm soruların cevabını, yine kendi hikayesi içinde veriyor.

“AŞK BAZEN YANIBAŞINDADIR”

Aşkın, flörtün, evliliğin tükendiğinde, yeni bir ilişki şekli bulunması gerektiğine inanan, ilişkiye doymuş şarkı sözü yazarı bir adam, Hakan (Rıza Kocaoğlu) ve o adamın en iyi arkadaşı, zor zamanlarında hep yanında olan bir kadın, Derya (Tuba Ünsal)...

Karşılarına kim gelse sığ kalır, ilişki yaşamak ve evliliği düşünmek bile onları zorlar. Öte yandan her ikisi de giderek büyüyen bir çocuk özlemi duymaktadır. Ve bir gün Hakan, ikisinin evlenip bir çocuk yapmalarını teklif eder. Her şey gelenek ve göreneklere uygun olacak, çocuk doğduktan sonra ise bugünün ilişkilerine inanmayan bu iki insan ayrılacak, özlem duydukları tek varlık olan çocuklarını, ayrı yaşayan anne baba gibi büyüteceklerdir. Derya’yı zorlar bu teklif, önce kabul etmez; ancak bir gün ne olduysa gelip bu teklifi kabul ettiğini söyler.

İstanbul ve Amsterdam’da çekilen, post prodüksiyonu eş zamanlı yürütülen “Dünyanın En Güzel Kokusu”nun çekimleri; değişik hava koşullarının ve zaman değişimlerinin kullanılabilmesi amacıyla Nisan-Haziran ve Kasım aylarında gerçekleştirildi.

"DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU" FİLMİNİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13