UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE YENER KENDİNE OLAN GÜVENİNİN TAM OLDUĞUNU O SÖZLERİYLE KANITLADI!..

HANDE YENER KENDİNE OLAN GÜVENİNİN TAM OLDUĞUNU O SÖZLERİYLE KANITLADI!..

HANDE YENER KENDİNE OLAN GÜVENİNİN TAM OLDUĞUNU O SÖZLERİYLE KANITLADI!..

Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezlerinden olan Uludağ’da gerçekleşen Whitefest 2016 Festivali kapsamında sahne alan şarkıcı Hande Yener, inanılmaz bir performans sergileyerek kendisini dinleyenleri coşturdu. Sahnede Yener’e dört dansçı eşlik etti.

Ünlü şarkıcı Hande Yener sahneye beyaz ve iddialı bir kıyafet ile çıkarken sahnede iki saati aşkın süre kaldı. Kendisine eşlik eden dört dansçı ile birlikte sergiledikleri sahne performansı ile eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirerek dans etti. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelen 1.500 kişi oldu. Yener’ i dinleyenler ona yoğun ilgi gösterdiler.

Sahneye çıkmadan önce basın mensupları ile bir araya gelerek onların sorularını cevaplayan Yener, “Gençlerin talep ettiği bir sanatçı olmak nasıl bir duygu?” sorusuna verdiği cevap ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Hande Yener: “Zamansız bir solist olduğumu düşünüyorum. Yaptığım şarkılar, şovlar ve duruşumla en modern işleri yapmaya çalışıyorum. O yüzden gençleri zaten ilgilendiriyor bu durum. Elimden geldiği kadar yeni nesille yürümeye devam ediyorum.” cevabını verdi. Hande Yener bu cevap ile zamansız biri olduğunu ve kendine çok güvendiğini anlatmış oldu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhande yener  konser