UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KEMAL SUNAL'IN KIZI EZO SUNAL ÇOCUKLARLA ŞARKI SÖYLEYECEK!..

KEMAL SUNAL'IN KIZI EZO SUNAL ÇOCUKLARLA ŞARKI SÖYLEYECEK!..

KEMAL SUNAL'IN KIZI EZO SUNAL ÇOCUKLARLA ŞARKI SÖYLEYECEK!..

Lalala kitabının yazarları Ezo Sunal ve Ömer Öztüyen, 6 Şubat Cumartesi günü Trump Alışveriş Merkezi D&R Kids mağazasında çocuklarla şarkı söyleyecek.

Türk sinemasının ünlü ismi Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, İstanbul'da çocuklarla buluşuyor. Lalala kitabının yazarları Ezo Sunal ve Ömer Öztüyen, 6 Şubat Cumartesi günü Trump Alışveriş Merkezi D&R Kids mağazasında çocuklarla şarkı söyleyecek.

TÜM ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ OLACAK

Çocuklar için müzikli oyunlar ve etkinliklerin yer aldığı Lalala kitabının yazarları Ezo Sunal ve Ömer Öztüyen, 6 Şubat Cumartesi günü 15.00 – 17.00 saatleri arası Trump AVM D&R Kids mağazasında çocuklarla buluşacak, onlarla şarkılar eşliğinde oyunlar oynayacak. Etkinliğe katılım tüm çocuklar için ücretsiz olacak.

Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal'ın kızı olan Ezo Sunal, atölye ve beden perküsyonu alanındaki çalışmalarının yanı sıra, öğretmen seminerleri düzenliyor. Çeşitli çocuk atölyelerinde ve kurucularından olduğu Ezo Sunal Çocuk Atölyesi'nde eğitmen olarak görev alıyor. Kitabın diğer yazarı Ömer Öztüyen ise, Ezo Sunal Çocuk Atölyesi kapsamında çocuk şarkıları ve oyunları hazırlıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERezo sunal