UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FATİH ÜREK MANKENLER İLE PODYUMA ÇIKTI!..

FATİH ÜREK MANKENLER İLE PODYUMA ÇIKTI!..

FATİH ÜREK MANKENLER İLE PODYUMA ÇIKTI!..

IF Wedding Fashion İzmir - 10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı"nın ikinci gününde düzenlenen firma defileleri, renkli görüntülere sahne oldu.

Nazarel, Gülfem Moda, Nilgün Gelinlik, İğne İplik Moda, Novia ve tesettürlü tasarımların yer aldığı karma defile, izleyicilere moda ve stil dolu bir gün yaşattı. Duman Ajans sahipleri Serkan ile Gökhan Duman kardeşler ve Ferhan Aral koreografisiyle ikişer saat arayla gerçekleştirilen defilelerde İzmirli mankenlerin yanı sıra Irmak Atuk, Tuğba Melis Türk, Yelda Kara, Cansu Melis Karakuş, Tuğçe Dural ve Açelya Kartal gibi ünlü modeller de yer aldı. "Kış Masalı" temasıyla günün ilk defilesini sunan Nazarel firması, etkinliğin sonunda Fatih Ürek'i sahneye çıkardı.

Mankenler podyumda yürürken 3 şarkı söyleyen Ürek, moda gösterisine ayrı bir renk kattı. Defilede 28 manken 45 parçalık ürünleri sergiledi. Sonrasında ise Gülfem Moda'nın "Damla" isimli kreasyonları sunuldu. 35 parçalık abiye kıyafetleri sergileyenler arasında yabancı mankenler de vardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih ürek