UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAPKIN, ROMANTİK, KOMİK, AŞIK: RIZA KOCAOĞLU! İŞTE TUBA ÜNSAL İLE RIZA KOCAOĞLU’NUN HEYECANLA BEKLENEN FİLMİNİN YENİ FRAGMANI!..

ÇAPKIN, ROMANTİK, KOMİK, AŞIK: RIZA KOCAOĞLU! İŞTE TUBA ÜNSAL İLE RIZA KOCAOĞLU’NUN HEYECANLA BEKLENEN FİLMİNİN YENİ FRAGMANI!..

ÇAPKIN, ROMANTİK, KOMİK, AŞIK: RIZA KOCAOĞLU! İŞTE TUBA ÜNSAL İLE RIZA KOCAOĞLU’NUN HEYECANLA BEKLENEN FİLMİNİN YENİ FRAGMANI!..

Aşktan neredeyse umudunu kesmiş, eğlenceli bir çapkın, ama bir o kadar da romantik, çocuk özlemiyle yanıp tutuşan bir şarkı sözü yazarı... Başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu yeni filmi “Dünyanın En Güzel Kokusu”nda; ilişkilerden köşe bucak kaçarken, en yakın arkadaşı “Derya”nın (Tuba Ünsal) aşkına düşen “Hakan” karakteriyle sinemaya dönüyor!

Sinema, televizyon ve tiyatronun en başarılı oyuncularındanRıza Kocaoğlu, 12 Şubat’ta vizyona girmeye hazırlanan“Dünyanın En Güzel Kokusu”nda; üniversitede yaşadığı kalp kırıklığının arkasından dünyası tersine dönen, ilişkiye doymuş, çapkın ama bir o kadar da romantik, içten içe yoğun bir çocuk özlemi yaşayan şarkı sözü yazarı “Hakan”karakterini canlandırıyor. Aşkın, flörtün, evliliğin tükendiğinde, yeni bir ilişki şekli bulunması gerektiğine inanan, “Hakan”; en yakın arkadaşı “Derya”ya ise (Tuba Ünsal) arkadaşlığın ötesinde ama adı ‘aşk’ da olmayan çok büyük bir sevgiyle bağlıdır.

BİR MODERN ZAMAN MASALI

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin, Böcek Film ile birlikte ilk ortak yapımcılığını üstlendiği “Dünyanın En Güzel Kokusu”; bu ikilinin arkadaşlıkla başlayıp, çocuk özlemiyle aşkın bambaşka bir haline dönüşen bir modern zaman masalını beyazperdeye taşıyor.

Uğur Yağcıoğlu’nun yazıp yönettiği, başrollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu paylaştığı “Dünyanın En Güzel Kokusu”nda aynı zamanda; Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi güçlü oyuncular rol alıyor. Çok ses getirecek müziklerine başarılı müzisyen Mert Tünay’ın imza attığı filmin süpervizörlüğünü ise; “Vizontele”, “G.O.R.A”, “Sınav”, “Yahşi Batı”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “8 Saniye” gibi çok sevilen ve çok izlenen filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Soraküstleniyor.

“Paramparça”, “Kördüğüm” gibi dizilere imza atan dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye ve“G.O.R.A.”, “Sınav”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “8 Saniye” gibi yapımlara imza atan Böcek Film’in ilk ortak yapımı olan“Dünyanın En Güzel Kokusu”Sevgililer Günühaftasında, 12 Şubat 2016’da sinemalarda! 

İŞTE "DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU"NUN YENİ FRAGMANI!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13