UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN “KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN”İN GALASINA BÜYÜK İLGİ!..

MERAKLA BEKLENEN “KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN”İN GALASINA BÜYÜK İLGİ!..

MERAKLA BEKLENEN “KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN”İN GALASINA BÜYÜK İLGİ!..

5 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan, Bülent Üstün’ün efsanevi karakterinden beyazperdeye aktarılan “Kötü Kedi Şerafettin” filminin galası 3 Şubat Çarşamba akşamı Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirildi.

İçeriğiyle, yetişkinlere yönelik animasyon yapımında Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren filmin galasına Şerafettin şarkısı yapan Athena ekibi dışında Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Melisa Sözen, Harun Tekin, Levent Kazak, Dağhan Külegeç, Emre Karayel, Pakize Suda, Serhat Kılıç gibi ünlü isimler katıldı. Hem animasyon kalitesi, hem de sınırsız komedisi ile galaya katılanlara keyifli dakikalar yaşatan filmin sonunda tüm ekip ayakta alkışlandı.

Kötü Kedi Şerafettin Partiledi!

Kötü Kedi Şerafettin gala gösterimi sonrası, ünlü isimler ve film ekibi, Hayat Bu Kapağın Altında ev sahipliğinde gerçekleşen partide geç saatlere kadar eğlendi. Gecede filmin son jenerik müziğine imzasını atan Athena grubu, filmin özgün müziklerini besteleyen Elec-Trip Records’dan  Oğuz Kaplangı ve Tuluğ Tırpan, Tuna Kiremitçi’nin vokaliyle sahne aldılar. Ayılar ve Tampon gruplarının canlı performanslarının ardından gece, Hey Douglas’ın DJ seti ile devam etti.

Kötü Kedi Şerafettin filmi için Hayat Bu Kapağın Altında ev sahipliğinde Mürekkep’te gerçekleşen partiye  filmin seslendirme kadrosundan Demet Evgar, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Gökçe Özyol, Yekta Kopan ve Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Begüm Kütük, Levent Kazak, Serhat Kılıç, Doğukan Manço, Esra Dermancıoğlu, Furkan Andıç, Selen Uçer, Mahir İpek, Umut Kurt, Doğan Duru gibi ünlü isimler katıldı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar müziğin durmadığı gecenin sürpriz performansı ise Athena’dan geldi. Kötü Kedi Şerafettin için besteledikleri ŞERO şarkısıyla davetlilerin nabzını yükselten grup, Korsanlar Kralı Bazil, Tarlaya Ektim Soğan, Beyoğlu, Serseri Mayın gibi sevilen şarkılarını söyledikleri mini bir konser verdi. Tampon grubu ve Bülent Üstün’le de aynı sahneyi paylaşan Athena grubu, uzun performansı boyunca her şarkısıyla eğlencenin dozunu daha da arttırdı. Çiftleşme döneminde hem aşkından, hem de mangalından olan bir tekirin neler yapabileceğini traji-komik bir hikâyeyle kafalarımıza kazıyan Kötü Kedi Şerafettin’in etkileyici seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan basın gösterimi sonrası sinema yazarlarından da tam not alan film özellikle animasyon kalitesi, seslendirme ekibi ve eğlenceli atmosferi ile dikkatleri üstüne çekmişti.

Türkiye dağıtımı UIP tarafından gerçekleştirilen Kötü Kedi Şerafettin bu ay içinde Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde de gösterime girecek.

Senaryo uyarlamasını Levent Kazak ve Bülent Üstün’ün beraber yaptığı, yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın üstlendiği Kötü Kedi Şerafettin Türkiye’nin önde gelen animasyon stüdyosu Anima İstanbul’un yapımcılığında beyazperdeye aktarılıyor.


KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN GALASINDAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkötü kedi şerafettin  gala