UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEREN SAAT İLE HÜLYA AVŞAR HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARA YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ!..

BEREN SAAT İLE HÜLYA AVŞAR HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARA YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ!..

BEREN SAAT İLE HÜLYA AVŞAR HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARA YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ!..

Yapımcılar, kötü giden reytinglerin ardından Hülya Avşar ve Beren Saat'in ücretinden 15 bin lira indirmek istedi. İkili, set çalışanlarının işten çıkarılacağını bile bile bu teklifi reddetti!

Hülya Avşar ve Beren Saat'in rol aldığı dizi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in reytingleri her geçen bölüm daha fazla yere çakıldı. Bunun üzerine yapımcılar, birçok yerden kısıtlamaya gitti. Son çare olarak da yönetmenden senariste kadar birçok kişinin maaşlarında da indirim yapıldı.

İKİSİ DE TAVİZ VERMEDİ

Dedikodulara göre yapımcılar, haftalık 60 bin lira alan Avşar ile yine bölüm başına 90 bin lirayı cebine indiren Saat'in ücretinden de 15 bin lira indirim yapmak istedi. Konuyu iki yıldız isme açan yapımcılar, "Bu indirim olmazsa set ekibinden birçok kişiyi işten çıkarmak zorunda kalacağız" dedi. Ancak buna rağmen ne Hülya Avşar ne de Beren Saat, haftalık ücretlerinde indirim yapılmasını kabul etmedi.

OLAN ELEMANLARA OLDU!

Bunun üzerine de yapımcılar, aylık 2 bin-2 bin 500 lira alan birçok set çalışanını işten çıkardı. İki yıldız ismin yaşanılacak bu üzücü durumu bile bile 15 bin liralık indirimi kabul etmemesi "Lafa gelince konuşuyorlar ama iş paraya gelince tavırları başka" dedirtti.

BEREN'İN ÇELİŞKİSİ!

Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı 'halkçı' çıkışlarıyla yaptıkları arasında büyük fark var! 

Takvim

İDDİALARA YAPIMCIDAN JET AÇIKLAMA GELDİ!.. 

Beren Saat ve Hülya Avşar'ın, set çalışanlarının işten çıkarılacağını bile bile aldıkları astronomik ücretten 15'er bin lira indirimi kabul etmedikleri iddia edilmişti. Bu haberler üzerine Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yapım şirketi Tims Productions'dan açıklama geldi.

Yapılan açıklama şöyle:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi oyuncuları ve set ekibi ile ilgili bugün bir basın yayın organında “dedikodulara göre” ibaresi ile yer alan haberin tüm içeriği asılsızdır.

Haberin içeriğindeki bilgiler doğruyu yansıtmamaktadır, bu ya da herhangi başka bir sebepten dolayı çekim şartlarımız ve standartlarımızda ilgili de bir değişiklik olmamıştır.

Setimiz aynı ekip ile çekimlere devam etmektedir.

Bu ve bu tür asılsız ve itibarsızlaştırmaya yönelik haberlerle ilgili hukuki sürecimiz başlamıştır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberen saat  hülya avşar