UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KRAL KUPASINDA VALENCIA İLE KARŞILACAK OLAN BARCELONA'DA ARDA TURAN İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

KRAL KUPASINDA VALENCIA İLE KARŞILACAK OLAN BARCELONA'DA ARDA TURAN İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

KRAL KUPASINDA VALENCIA İLE KARŞILACAK OLAN BARCELONA'DA ARDA TURAN İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Barcelona’da forma giyen milli yıldız Arda Turan, bu akşam Kral Kupası yarı finalinde oynanacak Valencia maçı öncesi Katalan radyosuna konuştu.

RAC1 radyosu “Tu Diras” programı sunucuları röportajın başında Arda’ya sakal bakım malzemeleri hediye etti.

Eski takımı Atletico Madrid’e karşı oynadığı maçı değerlendiren Arda Turan, "Atletico’ya karşı oynamanın zor olacağını biliyorduk zaten. Çünkü Atletico güçlü bir takım, iyi savunma yapıyor. Eski takımıma karşı oynamaktan dolayı garip hissettim, çünkü oraya çok hizmet ettim. Benim için Atletico Madrid’in ayrı bir yeri var her zaman. Ama sahanın içinde her şey farklı oluyor tabi, kazanmaya odaklanıyorsun." dedi

"BİZİ BAŞKA NASIL DURDURABİLİRLER Kİ?"

Arda, Atletico ve Athletic Bilbao’nun oyun tarzına dair sorulan bir soruya ise "Atletico ve Athletic Bilbao’nun karakterli oyuncuları var, oynadıkları oyuna saygı duymak lazım. Sertlik tabi ki olacaktır, normaldir. Bizi başka nasıl durdurabilirler ki? Ama bu bizim kazanmamızı engellemiyor. Biz sonuçta Barcelona’yız ve herkes herşeyi deneyecek." diye cevap verdi.

Atletico maçını kazanmakla ligi kazanmadıklarını vurgulayan Arda Turan, "Daha çok maç var. Arkanızda Real Madrid ve Atletico gibi her maçı kazanabilecek takım var. Biz her maçı kazanmaya konsantre olmalıyız." ifadelerini kullandı.

"KİRALIK GİTMEYİ DÜŞÜNMEDİM"

Milli futbolcu, FIFA yasağından dolayı oynayamadığı sürede herkesin kendisine iyi davrandığını ve evinde gibi hissettirdiğini belirterek, "Herkes sempatik ve sıcaktı. O yüzden hiç sıkıntı yaşamadım. Hiç kiralık gitmeyi düşünmedim. Barcelona’nın beni transfer etmesine, kulübe karşı saygı göstermek istedim. Çünkü bana yüklü bir yatırım yaptılar, bana güvendiler. Ben de o güvenin karşılığını onlara ait olarak göstermek istedim. Her zaman ilk 11’de oynamak istiyorum tabii ki. Ama oynamadığım zaman asla problem olmaz. Biz 23 kişilik takımız, kupa kazanınca hepimiz kazanıyoruz." açıklamasında bulundu.

"CUMHURBAŞKANI KADAR POPÜLERİM"

Arda, program sunucusunun, 'Sen Türkiye’de Cumhurbaşkanı’ndan daha mı popülersin?' sorusuna "Onun kadar diyelim. Türk halkı böyledir bir şeyi sevdi mi sonuna kadar sarılır." cevabını verdi.

'Atletico’dan koşmaktan yorulduğum için ayrılıyorum' dediği iddiasının sorulması üzerine Arda Turan bunu yalanlarken, çalıştığı teknik adamlarla ilgili soruya verdiği cevapta da teknik direktörler arasında kendisi için Fatih Terim’in önemli olduğunu söyledi.

Milli yıldız, 'Oruç tutuyor musun?' sorusuna ise "İzinliysem kesinlikle tutuyorum." cevabını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA  CUMHURBAŞKANI  POPÜLER