UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇKİN PİRİLER 'BENİ ALDATSA DA EŞİM İYİ BİRİ' DEDİ!..

SEÇKİN PİRİLER 'BENİ ALDATSA DA EŞİM İYİ BİRİ' DEDİ!..

SEÇKİN PİRİLER 'BENİ ALDATSA DA EŞİM İYİ BİRİ' DEDİ!..

Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze ile boşanmayı konuşmadıklarını söyledi: İçimde yangınlar var. Çocuklarım için doğru olanı yapmak istiyorum. Bir gün boşanabiliriz de, bizi el ele de görebilirsiniz.

Günlerdir herkes Seçkin Piriler'i konuşuyor. Evliliğinde hep arka planda kalmayı tercih eden Piriler, bir günde eşi Kaan Tangöze'nin kendisini aldatma haberleriyle gündeme oturdu. Bugüne kadar hakkında birçok haber yapıldı ama o hiç kimseye yaşadıklarını anlatmak istemedi. Ben de hem bir kadın, hem de bir gazeteci olarak yaşadıklarını ondan dinlemek istedim. Günlerce uğraştıktan sonra en sonunda onu konuşmaya ikna ettim. Moda tasarımı eğitimi alan ve yakında tasarımlarını insanlarla buluşturmaya hazırlanan Piriler, konu evliliğine gelince gözleri dolarak yaşadığı zor günleri anlattı.

Son zamanlarda eşinizle yaşadıklarınız gündemde. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Gerçekten çok üzgünüm, şoktayım. Böyle bir şeyin başıma geldiğine hâlâ inanmıyorum. İlk öğrendiğim günü yaşıyorum hâlâ; ilk günkü gibi hissediyorum. Henüz alınmış net bir kararımız yok. 10 sene büyük bir aşk yaşadık. Şu anda ben de, o da avukata gidemiyoruz. Ne olacağımız belli değil. Her gün fikir değiştiriyorum. Bir günde boşanmaya karar verebilirim de, her şey düzelir bizi el ele görebilirsiniz de. Sonu ne olacak bilmiyorum.

Bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Çok karışık duygular içindeyim. Ani karar veremiyorum çünkü iki kişi değiliz; çocuklarımız var. Hakan ve Volkan çok ufaklar. Tek başına çocuk büyütmek çok zor. Acı bir şey; keşke bunu yaşamasaydık. Allah kimsenin başına vermesin. Her şey çok göz önünde oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum; kafam çok karışık.

Eşinizle boşanma üzerine konuştunuz mu?

Hayır, hiç konuşmadık. Konuşacağımız zaman araya hep bir şeyler girdi. Biz de zamana bıraktık. Doğru karar vermek istiyorum, hata yapmak istemiyorum. İçimde yangınlar var. Hayırlısı olsun.

YANLIŞLARIMLA BÜYÜDÜM

Çocuklar, yaşadıklarınızın farkında mı?

Volkan çok ufak. Hakan da bir şeyin farkında değil çünkü Kaan konserde olmadığı zamanlar eve gelip çocuklarla oynuyor. Onları uyutup gidiyor. Çocuklar da babalarını evde sanıyor.

Eşiniz nasıl bir baba?

Kaan çok iyi bir baba. Ona diyecek bir sözüm yok.

 Yaşadıklarınıza rağmen çok güçlü görünüyorsunuz...

Bu süreçte arkadaşlarım ve ailem beni hiç yalnız bırakmadı. Defileye çıktığım günün sabahında bu olayları öğrendim. İlk önce inanamadım. Ayrılmak varsa ayrılırım, barışmak varsa barışırım. Hayatın ne göstereceğini bilemiyorum. Hiç ummadığım anda böyle bir şey yaşadım. Zaman her şeyin ilacı... Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Evlilik sürecinde kavga etmedik ya da kötü şeyler yaşamadık. O yüzden bu durumu hiç hissetmedim. Bir anda oldu her şey.

Her şeye rağmen eşinizden çok iyi bahsediyorsunuz...

İnsan olarak Kaan çok iyi biridir. Böyle bir şeyi bana yapmış olabilir ama o çok iyi biri. Bir gün ayrı kalacaksak da Allah onu iyi insanlarla karşılaştırsın. Yanında hep iyi insanlar olsun.

Hayatınızda neler değişti?

Büyüdüm; artık ne istediğimi biliyorum. Eskiden pembe bulutların üstündeydim, artık ayaklarım yere daha sağlam basıyor. Çocuklarım var, daha temkinliyim. Yarışmada derece aldığımda çok gençtim. Yanlışlarımla büyüdüm bu camiada. Herkesin gözü önünde yaptım hatalarımı.

 Göz önünde yaşamak sizi yıprattı mı?

Tabii ki yıprattığı zamanlar oldu. Bazı şeyleri göz önünde yaşamak istemezdim ama mesleğim dolayısıyla öyle olmadı. Herkes hata yapabilir; önemli olan nasıl durduğun...

TASARIMCI OLARAK KENDİMİ KANITLAYACAĞIM

Evlendikten sonra iş dünyasına ara vermiştiniz. Bundan pişman mısınız?

Evlendikten sonra zaten oğlum Hakan dünyaya geldi. İlk zamanlar onunla ilgilendim. Daha sonra evde canım sıkılmaya başladı, bir şeyler yapmak istiyordum. İstanbul Moda Akademisi'nden moda tasarımıyla ilgili bilgi aldım ve hemen kayıt yaptırdım. İki sene boyunca hiç devamsızlık yapmadan dersleri takip ettim. En büyük hayalim, Fashion Week'e seçilmekti ve başardım.

İki çocuğunuz varken okula gitmek zor olmadı mı?

Okula başladığım zaman büyük oğlum 3 yaşına yeni girmişti. 1.5 ay sonra da ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. Zorlandığım günler oldu. Sabaha kadar ders yapıp, sonra erkenden kalkıp oğlumu okula gönderirdim. Bir de o dönem hamileydim. Mide bulantılarıyla çizimlerimi yaptığım günler oldu. ÇİZİM YAPMAK TERAPİ GİBİ

Model olduğunuz için moda tasarımında daha mı avantajlısınız sizce?

Modayı takip etmeyi seviyorum. Mankenlik yapmasaydım da modaya ilgim olurdu ve yine takip ederdim. Ancak tanınmış olmam, okulda bir avantaj sağlamadı.

Kendi kıyafetlerinizi podyumda taşımak ister misiniz?

Kesinlikle çok isterim. Geçen yıl Fashion Week iptal olduğu için tasarımlarım okulun düzenlediği defilede sergilendi.

Moda alanında nasıl çalışmalar yapmak istiyorsunuz?

Kapsül koleksiyonlar hazırlamayı çok isterim. Çok güzel Türk markaları var, onlarla bu konuda iş birliği yapmak isterim. Çizim yapmak bana terapi gibi geliyor. Ne kadar çok kişi tasarımlarımı beğenirse, benim için o kadar iyi olacak. Tasarımcı olarak kendimi sektörün önde gelen modacılarına ve tüketiciye kanıtlamam gerekiyor. Zihnimde farklı temalardan oluşan birçok kreasyon fikri var. Modaya dair ciddi bir öngörüm olduğunu düşünüyorum. Alışveriş yaparken bir sonraki sezonu tahmin edip ona uygun parçaları tercih ederim. Bu öngörümün beni iyi yerlere taşıyacağını düşünüyorum. Bu meslekte önce eğitim ve sonra emek şart.

ROCK'IN YUMUŞAK TARAFI

Tasarımlarınızı yaparken hangi dönemden etkilendiniz?

80'li yılların rock algısını günümüze uyarlamak istedim. Deriler çok moda. 80'li yılların şatafatından da etkilendim. Ceketlerimin içinde vatka var. Asi ve seksi bir kadın çizmeye çalıştım. Kadının hem feminen, hem de maskülen yanlarını aynı anda ortaya çıkarmak istedim.

Sizde rock ruhu var mı?

Rock'ın agresif tarafı değil de yumuşak, serseri tarafı var diyebilirim.

Tasarımlarınızda hem maskülen, hem de feminen bir taraf olduğunu söylediniz. Siz kendinizi nasıl görüyorsunuz?

Feminen görüyorum. Çok maskülen giyindiğim söylenemez. Hep böyleydim; eskiden beri tanıyanlar, beni hep aynı görüyorlar. Ama anne olmam biraz beni değiştirmiş olabilir.

Çalışmaya ara vermek sizin için dezavantaj mı oldu?

Avantaj da, dezavantaj da olduğu zamanlar oldu. Zamanımı çocuklarıma ayırdım. Bu kadar ara vermeseydim, şu an daha fazla işimle ön planda

olabilirdim. Oyunculuk eğitimi alsam da bir şeylerin üstünden geçmek gerekiyor. Şimdi bir oyuncu koçuyla anlaştım. Çalışmalara başlayacağım.

Kimlerin giyim tarzını beğeniyorsunuz?

Kate Moss, Ece Sükan ve Derin Mermerci'yi beğeniyorum.

Bir dönem oyunculuk da yaptınız. Yeniden setlere dönmek istiyor musunuz?

Oyunculuk yapmak istiyorum. Yıllar önce Ayla Algan'ın okulunda eğitim almıştım. Üç sinema filmi, TV filmlerim ve konuk oyuncu olarak yer aldığım diziler var. Oyunculuğa ağırlık veremedim; hayatımda yarım kalmış bir şeydir. Şimdi ki amacım; hem tasarımda ilerlemek, hem de oyunculuk yapmak. Artık ev hanımı değil, iş kadını olmak istiyorum.

Peki yeniden albüm çıkarmak ister misiniz?

Müzik hep içimde kalmıştır. Şarkı söylemek isterim ama albüm yapar mıyım bilemiyorum.

Merve Yurtyapan / Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseçkin piriler  kaan tangöze