UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA DERNEĞE SİLAHLI SALDIRI!..

İSTANBUL'DA DERNEĞE SİLAHLI SALDIRI!..

İSTANBUL'DA DERNEĞE SİLAHLI SALDIRI!..

Eyüp Yeşilpınar'da bir dernek lokaline kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. 

Olayda biri ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılardan İsmail Bayram kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Eyüp Yeşilpınar, Muhtar Cami Sokak üzerinde bulunan "Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği" lokaline saat 22.00 sıralarında silahlı 3 kişi tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Olayda biri ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Başından aldığı kurşun yarası nedeniyle durumu ağır olan İsmail Bayram (26), Alibeyköy'eki özel bir hastanede ameliyata alındı. Bayram, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Saldırı sırasında bir taksiye de mermi isabet ettiği görüldü.

Bu arada, saldırının ardından bölgeye polis ekipleri ve zırhlı araçlar sevk edildi. Polis, saldırganların yakalanması için çevrede araştırma başlattı.

Operasyona bir polis helikopteri de havadan eşlik ediyor.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Eyüp Yeşilpınar'da bir dernek lokaline kimliği belirsiz kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda başından vurularak ağır yaralanan İsmail Bayram (31) hayatını kaybetti.

Başından aldığı kurşun yarası nedeniyle durumu ağır olan İsmail Bayram, Alibeyköy'deki özel bir hastanede ameliyata alındı. Ancak Bayram yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÜÇ YARALIDAN BİRİNİN DE DURUMU AĞIR

Saldırıda yaralanan 3 kişinin Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Başına mermi isabet ettiği öğrenilen Fatih Fırat'ın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReyüp  yeşilpınar  dernek  saldırı