UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORHAN BABA NİKAHLI İLK VE TEK EŞİ AZİZE GENCEBAY HAKKINDA NELER SÖYLEDİ? USTA SANATÇI İLK KEZ KONUŞTU!..

ORHAN BABA NİKAHLI İLK VE TEK EŞİ AZİZE GENCEBAY HAKKINDA NELER SÖYLEDİ? USTA SANATÇI İLK KEZ KONUŞTU!..

ORHAN BABA NİKAHLI İLK VE TEK EŞİ AZİZE GENCEBAY HAKKINDA NELER SÖYLEDİ? USTA SANATÇI İLK KEZ KONUŞTU!..

Orhan Gencebay’ın tek çocuğu Altan’ın annesi Azize Gencebay, geçen kasım ayında Arnavutköy’de bir balıkçı çıkışı 15 yıllık sessizliğini bozmuştu.

70'li yılların başında 'Beyaz Kelebekler' grubunun solistliğini yaptığı dönemde Orhan Gencebay'la tanışıp hayatını birleştiren Azize Gencebay, mekan çıkışı gazetecilerin soruları üzerine "Orhan herkesin babası olduğu gibi bizim de babamız. Çocuğumun babasıdır. Her zaman Sevim Hanım'a ve Orhan Bey'e saygı duyuyorum" demişti.

Sevim Emre, aynı hafta gazetecilerin karşısına çıktığında ilk sorulan soru Azize Gencebay’ın açıklamasına vereceği cevap olmuştu. Ancak “Bu konu çok eskide kaldı” diyerek konuyu kapatmıştı.

Azize Gencebay, bununla da kalmadı. Bir ay sonra Posta gazetesine röportaj verdi. Şarkıcı, bu kez Orhan Gencebay ve Sevim Emre’yle ilgili soru üzerine “35 yıl önce kendi mutluluğumdan onları mutlu etmek için vazgeçtim” şeklindeki açıklamasıyla kafaları karıştırdı ve ekledi: “Orhan benim çocuğumun babası. O müsaade ettikten sonra siz de soyadını kullanabilirsiniz. Benim bir evladım var. Soyadımı değiştirdiğim zaman Altan da burulabilirdi. Gencebay soyadını büyük bir onurla taşıyorum.”

Azize Gencebay’ın açıklamaları sonrası gözler yeniden Sevim Emre’ye çevrildi. Emre, konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

İşte Sevim Emre, son haftalarda bu konu nedeniyle zor günler geçiriyordu. Çünkü nereye gitse, hangi davete katılsa Orhan Gencebay’ın eski eşi Azize Gencebay karşısına çıkıyor. Eski defterler açılıyor, “eski eş” konusuyla karşı karşıya kalıyordu.

Uçankuş Tv, Orhan Gencebay’ı Selçuk Ural’ın doğum günü partisinde görüntüledi. Orhan Baba’ya işte yine o malum soru yani nikahlı ilk ve tek eşi Azize Gencebay soruldu.

İŞTE ORHAN GENCEBAY’IN NİKAHLI İLK VE TEK EŞİ AZİZE GENCEBAY HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13