UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERKAN KAYA’DAN ÖZCAN DENİZ'İN ALAYCI TWEET’LERİNE JET YANIT!..

SERKAN KAYA’DAN ÖZCAN DENİZ'İN ALAYCI TWEET’LERİNE JET YANIT!..

SERKAN KAYA’DAN ÖZCAN DENİZ'İN ALAYCI TWEET’LERİNE JET YANIT!..

Özcan Deniz’in yapım ortağı olduğu filmi ‘Her Şey Aşktan’ın oyuncuları Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız ve Mithatcan Özer geçen hafta sonu ‘Beyaz Show’a konuk olmuştu. Özcan Deniz, programın ardından diğer konuk Serkan Kaya’ya çok fazla şarkı söyletildiği ve oyunculara konuşma fırsatı verilmediği gerekçesiyle art arda sitemkâr tweet’ler atmış ve “Oraya gelen insanlar emek harcadıkları filmin hakkında konuşmaya geldiler. Sadece şarkı dinlemeye ya da hikaye dinlemeye değil!” gelen sert tweetleri retweet yaparak Beyaz’a ve Serkan Kaya’ya tepki göstermişti.

Özcan Deniz'in bu tavrı aynı programa katılan arabeskçi Serkan Kaya’yı çileden çıkardı. Asıl kendisine karşı saygısızlık yapıldığını belirten Serkan Kaya, Habertürk gazetesine verdiği röportajda “Sağ tarafımdaki, kıymetlimizin Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can ayağını ağzıma kadar soksa da görmezden geldim. Diğerleri arabesk şarkıcısı görmemiş gibi davrandı. Birbirlerine bakıp alaycı bir tavır sergilediler”

Serkan Kaya, Özcan Deniz için “Ona çok kırgınım. Konukların konuşmasına ben engel olmuşum gibi tweet’leri retweet etmesi yakışık almadı” dedi

Serkan Kaya, 'Söylemezsem Olmaz' programına da telefonla bağlandı ve yaşananları anlattı.

Özcan Deniz’in asker arkadaşı olduğunu anlatan Serkan Kaya, programda yaşananları şu sözlerle anlattı: İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13