UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM YILMAZ BU ALANDA DA BİRİNCİ OLDU!..BEYAZIT ÖZTÜRK VE MURAT BOZ'UN ÜNLÜ KOMEDYENİ TAKİP ETTİĞİ LİSTEDE BAŞKA KİMLER VAR? İŞTE DETAYLAR!..

CEM YILMAZ BU ALANDA DA BİRİNCİ OLDU!..BEYAZIT ÖZTÜRK VE MURAT BOZ'UN ÜNLÜ KOMEDYENİ TAKİP ETTİĞİ LİSTEDE BAŞKA KİMLER VAR? İŞTE DETAYLAR!..

CEM YILMAZ BU ALANDA DA BİRİNCİ OLDU!..BEYAZIT ÖZTÜRK VE MURAT BOZ'UN  ÜNLÜ KOMEDYENİ TAKİP ETTİĞİ LİSTEDE BAŞKA KİMLER VAR? İŞTE DETAYLAR!..

2016 yılının ilk ayında sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarında öne çıkan medyatik isimler belirlendi. Medya takibi ajansı Interpress’in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, geçtiğimiz yeni yılın ilk ayında magazin haberlerinde en çok ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın adının geçtiği belirlendi. Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan sıralamada Cem Yılmaz, Ocak ayının son haftası vizyona giren “İftarlık Gazoz” filmi başta olmak üzere toplam 1.139 haberle ilk sırada yer aldı. Geçtiğimiz ay ikinci sırada “Beyaz Show” ile Beyazıt Öztürk toplam 563 haberle gündeme gelirken, Murat Boz’un da sinemalarda gösterime giren “Kardeşim Benim” filmi başta olmak üzere 548 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi.

Interpress’in yaptığı haber araştırmasında, geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında, Türk Pop Müziği’nin Minik Serçe lakaplı sanatçısı Sezen Aksu 451 haberle bulunurken, Demet Akalın’ın ise 381 haberle beşinci olduğu belirlendi. Yeni yılın geride bıraktığımız Ocak ayında magazin sayfaların da yer alan ve çıkan haber adetlerine göre oluşan ilk on sırada yer alan diğer ünlü isimlerin Hande Yener, Tarkan, Meryem Uzerli, Gülben Ergen ve Yılmaz Erdoğan olduğu saptandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM YILMAZ  HABER  İLK SIRA