UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

14 ŞUBAT BURCUNA GÖRE TERCİH EDECEĞİNİZ HEDİYELER VE AŞK ŞİFRELERİ İLE SEVDİĞİNİZ KADININ-ERKEĞİN KALBİNİ KAZANIN! ŞENAY YANGEL AÇIKLADI...

14 ŞUBAT BURCUNA GÖRE TERCİH EDECEĞİNİZ HEDİYELER VE AŞK ŞİFRELERİ İLE SEVDİĞİNİZ KADININ-ERKEĞİN KALBİNİ KAZANIN! ŞENAY YANGEL AÇIKLADI...

14 ŞUBAT BURCUNA GÖRE TERCİH EDECEĞİNİZ HEDİYELER VE AŞK ŞİFRELERİ İLE SEVDİĞİNİZ KADININ-ERKEĞİN KALBİNİ KAZANIN! ŞENAY YANGEL AÇIKLADI...

KOÇ ERKEĞİNİN KALBİNİ ANAHTARI:

Cesur ve enerjik Mars’ın erkekleri, aşkta mutlak zafere ulaşmak ister. Mars erkekleri son derece çekicidir. Aynı zamanda son derece inatçı ve kıskanç bir doğaya sahiptir.

ŞİFRENİZ: Sen benim her şeyim sin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Şık bir saat, Adı ve soyadının baş harflerinden oluşan kol düğmeleri kişiye özel tasarım hediyeler Koç erkeğini fazlası ile mutlu edecektir. 

KOÇ KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Koç kadını ile aşk hayatınızın uyum içinde geçmesini istiyorsanız onun özgürlüğünü kendine özgü davranışlarını değiştirmeye çalışmamalı ve ona karşı sabırlı davranmayı bilmelisiniz. Karşınızdakinin Mars’ın kızı olduğunu aklınızdan çıkarmayın ve onu şüpheye düşürecek davranışlardan uzak durun.

ŞİFRENİZ: Sen benim kadınımsın

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Kırmızı kalpten oluşan üzerinde ikinizin birleşmiş ellerinden bir pasta. Tek taş bir pırlanta, Kırmızı tonlarda bir çanta, Egzotik kokulardan hazırlanmış bir banyo seti. 

BOĞA ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI: 

Boğa erkeği ile birlikteyseniz ona karşı her zaman dürüst ve sevecen olmalısınız. Ona olan sevginizi sözlerinizle, davranışlarınızla, sürekli göstermelisiniz.

ŞİFRENİZ: Sana güveniyorum.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Mavi ve tonlarında şık bir ceket hoş kokulu bir parfüm, Şık bir tıraş takımı alabilirsiniz. 

BOĞA KADININ KALBİNİN ANAHTARI

Duygusal yönü çok gelişmiş olan Boğa kadınını kırmamaya özen göstermelisiniz. Kırıldığını belli etmeyi zayıflık olarak değerlendirdiği için bunu ifade etmeyecek, kendini geri çekecek ve bunu asla unutmayacaktır.

ŞİFRENİZ: Seni her halinle seviyorum.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Kırmızı şık bir gecelik, Kırmızı yakut bir yüzük, Birlikte romantik bir akşam yemeği yada Burcunun sembolünden oluşan şık bir altın bileklik hediye edebilirsiniz.  

İKİZLER ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

İkizler erkeği dalgalı bir ruh haline sahip, zeki ve etkileyici, konuşma tarzıyla fazlasıyla bayan arkadaşı olan, deli dolu bir karakterdir. Onunla uyumu yakalayabilmek için onun zevklerini paylaşmak zorundasınız.

ŞİFRENİZ: Seninle her an özel.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Şık bir spor kol saati, Otomobilinde kullanabileceği orijinal aksesuarlar tercih edebilirsiniz. 

İKİZLER KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

İkizler kadını, girdiği her ortama kolay adapte olur ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilerek hareket eder. Söylediklerine kayıtsız kalıp tepkinizi olumlu ya da olumsuz göstermezseniz sizi bırakıp gidebilir.

ŞİFRENİZ:  Sen benim vazgeçilmezimsin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Zümrüt melek formlu bir kolye, Yeşil tonlarda şık bir gece elbisesi tercih edebilirsiniz.

YENGEÇ ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Yengeç erkeği hisleriyle yaşayan, duygusal, dürüst insanlardan çok çabuk etkilenen bir karaktere sahiptirler. Bu duygu dolu adam, daima sevilmek ve ilgi ister.

ŞİFRENİZ: Senin sevdiğin her şeyi seviyorum.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Birlikte resminizin olduğu romantik kişiye özel bir çerçeve ya da ikinizin baş başa kalacağı romantik bir yemek hazırlayıp ona şık bir parfüm sepeti hediye edebilirsiniz.

YENGEÇ KADININ KALBİNİN ANAHTARI: 

Ay’ın tüm parlaklığını ruhlarında taşıyan Yengeç kadınları, güvenebileceği iradeli ve güçlü erkeklerden hoşlanır.

ŞİFRENİZ: Sen benim Aşk Tanrıçamsın

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Onunla özdeştirdiğiniz bir aşk tanrıçasının figürü ile hazırlanmış bir parfüm alabileceğiniz gibi üzerinde severek kullanacağı şık bir elbiseye de tercih edebilirsiniz.

ASLAN ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aslan erkeği ile uyumlu bir birliktelik istiyorsanız; ona tüm sevginizi göstermeli ve saygı duymalısınız. Bu erkek yanında her zaman güzel ve bakımlı bir kadın görmek isteyecektir.

ŞİFRENİZ: Seninle güvendeyim.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Şık bir deri ceket,  Deri cüzdan yada adının baş harfi ile süslenmiş bir çakmak ya da sedef objeli bir kalem tercih edebilirsiniz. 

ASLAN KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aslan kadınına ilgi duyuyorsanız her şeyden önce ona saygı duymalı ve dürüst davranmalısınız. Yalandan nefret eden bu kadın, mert olduğu için karşısındaki insandan da bunu bekleyecektir.

ŞİFRENİZ: Sen benim güneşimsin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ:  Yılın trendinden oluşan bir Makyaj takımı Parfüm Aslan burcuna özel tasarlanmış yakut Sarı safir gösterişli bir kolye ya da yüzük tercih edebilirsiniz. 

BAŞAK ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Başak erkeği son derece zeki ve mantığıyla hareket eden bir doğaya sahip olduğu için, duygularıyla hareket eden biri değildir. Aşktan korkarlar, bunun için de size yaklaşması kolay değildir.

ŞİFRENİZ: Seninle gurur duyuyorum.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Sevdiği bir sanatçının ikiniz için konser biletini tercih edebilir kişiye özel tasarlanmış bir ev eşyasını tercih edebilirsiniz. 

BAŞAK KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Başak kadınıyla uyumu yakalamak istiyorsanız her şeyden önce temizliğinize özen göstermeli, her zaman şık ve pırıl pırıl olmalısınız.

ŞİFRENİZ: Her doğan günle seni daha çok seviyorum

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Yeşil peridot taşlı güneş sembollü taşlı şık bir kolye küpe takımı Tablet ya da sevdiği markanın cep telefonunu ona hediye edebilirsiniz.

TERAZİ ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Terazi  erkeği ile birlikte iseniz her şeyden önce ses tonunuzu hiçbir zaman yükseltmemeli ve ona karşı öfkeli davranışlar sergilememelisiniz.

ŞİFRENİZ: Seninle uyandığım her güne şükürler olsun

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Deri cüzdan ya da kemer El işçiliği hazırlanmış ofis eşyaları, Banyosunda kullanabileceği parfüm ve banyo köpüklerinden oluşan bir set tercih edebilirsiniz. 

TERAZİ KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Terazi kadını yaşamın tüm güzelliklerine düşkündür. Onu kazanmak çok kolay değildir. Derin ve anlamlı bakan gözlere sahip zeki ve güçlü bir erkek ona çekici gelecektir.

ŞİFRENİZ: Sen benim ruh ikizimsin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Tek taş bir pırlanta yüzük ya da kolye parfüm seti, Kırmızı şık bir gece elbisesi tercih edebilirsiniz. 

AKREP ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI: 

Akrep erkeğinin Sezgisel yönü çok kuvvetlidir. Ondan hiçbir şey saklayamayacağınızı bilmelisiniz. Adeta zihninizi okur.

ŞİFRENİZ: Sen kalbimin efendisisin

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Şık bir ayakkabı ve onu tamamlayacak ceket yada hırka tercih edebilirsiniz. Ayrıca güzel kokmaktan hoşlanan Akrep erkeğine parfüm alabilirsiniz. 

AKREP KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Sevdiğiniz kadınla uyumu yakalamak istiyorsanız ona karşı mert olmalısınız. Ona istediği yaşama sağlamaya çalışmalı ve asla duygularıyla oynamaya kalkmamalısınız.

ŞİFRENİZ: Sen kalbimin tek sahibisin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Onu heyecanlandıracak bir gece kıyafeti ya da yakut lal kristalinden hazırlanmış bir yüzük tercih edebilirsiniz.

YAY ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Yay erkeği ile uyumlu bir beraberlik istiyorsanız; onunla arkadaş ve dost olmayı sağlamalısınız. Asık bir surata asla tahammül edemez. Onun yanında her zaman güler yüzlü, zarif ve anlayışlı olmalısınız.

ŞİFRENİZ: Ruhumun kalbimin tek sahibi sensin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Ona sevginizi görsellikle ifade edebileceğiniz kişiye özel bir pasta ve sevdiği bir sanatçının şarkılarından oluşan bir cd hazırlayabilirsiniz.

YAY KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Yay kadını sadece severse fedakarlık yapacaktır. Beraber olduğu insana güvenmek ve sevgisinden emin olmak onun için çok büyük önem taşır.

ŞİFRENİZ: Sen benim kraliçemsin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Değerli taşlardan oluşan tasarım bir yüzük ya da bileklik, Parfüm seti ve kişisel gelişimle ilgili kitap ya da eğitim programı hediye edebilirsiniz.

OĞLAK ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Oğlak erkeğiyle uyumu sağlayabilmek için onun kararlarına uymalısınız. Onun size olan saygısının kalıcı olması için her zaman güçlü yönlerinizi ifade etmeli, alımlı ve şık olmalısınız.

ŞİFRENİZ: Sana inanıyor ve tüm kalbimle seviyorum.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Kişiye özel hazırlanmış aşkınızı ifade ettiğiniz sevgi sözcükleri ile dolu bir aşk kavanozu, Kalplerden oluşan çikolata seti yada baş başa geçireceğiniz ilgi duyduğu bir filme bilet hediye edebilirsiniz.

OĞLAK KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Oğlak kadını üstün varlıklı, dürüst, hitabeti güçlü erkeklere ilgi duyar. Dikkatli hareket etmeyi seven Oğlak kadınları oldukça şüpheci yapılarından dolayı kolay kolay güvenemezler.

ŞİFRENİZ: Senin sevgin benim zenginliğimdir.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Adına yapılmış sevgi sözcükleriyle ona özel bir kolye Gece mavi ya da mor tonlarında ipek bir gecelik tercih edebilirsiniz. 

KOVA ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Kova erkeğiyle birlikteyseniz çok yönlü olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Onun macera dolu dünyasına ayak uydurabilmelisiniz.

ŞİFRENİZ: Seninle her şeye varım!

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Şık bir bileklik, Farklı kesim de bir pantolon seveceği iç çamaşırlarından oluşan bir set tercih edebilirsiniz tabi yanında parfümü de unutmayın.

KOVA KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Her dediğine evet diyen bir erkek ona sıkıcı gelecektir. Gururuna çok önem verir, gururunu kıracak bir söz davranışla karşılaştığında hiç düşünmeden arkasını dönüp gidecektir.

ŞİFRENİZ:  Sen benim tanrıçamsın.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Şık bir saat ve aksesuarlar olabileceği gibi baş başa geçireceğiniz eğlenceli bir akşam yemeği de tercih edebilirsiniz.

BALIK ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI: Balık erkeği için fiziksel güzellik oldukça önemlidir. Beraber olduğu kadın her zaman şık ve dikkat çekici olmalıdır. Aşkını doya doya yaşamak ister.

ŞİFRENİZ: Seninle aşkın rüzgarına teslim olmak istiyorum.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Ona olan şefkat ve sevginizin hayat bulduğu bir şiir kitabı olabileceği gibi ametist ve beyaz safir den oluşan bir yüzük tercih edebilirsiniz.

BALIK KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Balık kadınıyla uyumlu bir beraberlik yaşayabilmek için ona olan sevginizi ispatlayacak her şeyi yapmalısınız.

ŞİFRENİZ: Sen hayatıma güzellikler getiren AŞK perisisin.

14 ŞUBAT HEDİYE SEÇİMİ: Ametist kristalinden melek objeli bir kolye ya da bileklik balık kadınını mutlu etmeye yetecektir. 

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  burç