UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU, OBEN BUDAK VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU, OBEN BUDAK VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU, OBEN BUDAK VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Sina Koloğlu - Milliyet Cadde
İKİ KADIN İKİ ÇOCUK BİR ADAM

Dizilerin ‘çocuk muhabbeti çıkmazı’ bitmiyor. Son örnek ‘Acı Aşk’ta. Ev ahalisi “İki kadın da bu adamdan hamile” dedi. Sude ve Melek hamile. Kimden? Seçkin’den. Malum Melek ile Ali, Ferman Bey’in köşküne (!) yerleştiler. Biz de “Kim neyi ne zaman öğrenecek?” diye merakla izleyeceğiz!
Değmeden hamile!
Hürriyet’in Kelebek ilavesinde haberi vardı ‘Dizilerde herkes hamile’ diye... Ayşegül (Poyraz Karayel), Güneş (Güneşin Kızları), Zeynep (Aşk Yeniden), Dilara (Paramparça). Sude de bu listeye eklendi.
Ortak özellikleri nasıl hamile kaldıklarını biz izleyicinin görememesi!


Mesut Yar – Posta
KRALİÇELERDEN BİRİ GİTTİ…
Salı akşamları Gecenin Kraliçesi (Star TV) ile Mayıs Kraliçesi’nin (Show TV) rekabetine tanıklık ediyorduk.
Aradan bir Eşkıya (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz/atv) çıkıp iki kraliçenin de hükümdarı oluyordu, o ayrı… Yine geçmiş zaman üzerinden konuşuyordum değil mi? Nedeni var. Kraliçelerden biri bu akşam aramızdan ayrılıyor. Mayıs Kraliçesi bitiyor… Dolayısıyla Gecenin Kraliçesi tek tabanca kalıyor. Hani monarşilerde sıklıkla kullanılan bir sözdür ya; “Kral öldü, yaşasın yeni kral”, insanın öyle bağırası geliyor ama mümkünü yok. Çünkü yeni kraliçenin ömrü de uzun değilmiş gibi görünüyor.


Oben Budak – Habertürk Magazin
YENİ OYUNCULARIN ‘BENİ NASIL TANIMAZSIN’ BAKIŞI
Özellikle yeni nesil oyuncu arkadaşlara bir çift sözüm var. Bir kısmının tanınmak tanınmamak umurunda değil, parasını kazanıp tatlı tatlı kariyerine devam ediyor, ama bir kısmı var ki tüm dünyanın onun ve dizisinin etrafında döndüğünü zannediyor. Türk televizyonlarında yüzlerce dizi oynadığını biliyor olmalısınız. Diziniz iyi reyting de alıyor olabilir ama herkesin sizi izlediğini nereden çıkarıyorsunuz? Sosyal hayatta iyi niyetle “Seni bir yerden tanıyorum galiba” deyip de dizi oyuncusu çıkan herkes “Beni nasıl tanımazsın” havasına giriyor. Yani her bireyin işi gücü olmadan saatlerce bir kanalın karşısında oturabileceğini düşünüyor olmanız bence daha ütopik. Hadi oturduk diyelim, bunun sizin diziniz olmasının olasılığı o kadar düşük ki. Hani 10 sene önce bir dizide oynuyor olsanız havanızı anlardım ama şu anda dizi oyuncusu olmakla sadece ilgi alanı olanların bildiği basketbol oyuncusu olmak arasında bir fark yok. Hatta basketçiler en azından boyları yüzünden ayırt edilebiliyorlar.

Rahşan Gülşan – Sözcü
YILMAZ MORGÜL VE BİRTAKIM AZ ÜNLÜLER SURVIVOR’I
Ünlüler baktı ki ‘Survivor’a katılıp o eziyeti çekmek kendilerinden başka herkese yarıyor, ellerini eteklerini çektiler bu yarışmadan.

E haklılar da. Televizyonda haftalarca hem ciltlerinin hem de karakterlerinin en makyajsız hallerini gösterip insanları kendilerinden soğutmak istemiyorlar artık. Kolay iş değil Survivor, hem fiziksel hem de psikolojik kuvvet gerektiriyor. Ayrıca gördük ki yarışmadan en popüler şekilde çıkan bile kısa bir süre sonra parıltısını yitiriyor. Dolayısıyla da Survivor’ın ünlü katılımcılarının ‘ünlülük’ seviyesi giderek düşüyor. Ama Acun hâlâ iyi bir televizyoncu. Bu sezon bize yine seyrettirecek Survivor’ı. Ben Yılmaz Morgül için ekran karşısına oturacağım. Morgül’ü böylesine zorlu bir macerada izlemek, ilginç ve umarım komik bir deneyim olacak. Tabii söz konusu Morgül olunca ince bir çizgi var. Morgül şımarıp kendini izlemeyi güçleştirebilir. Ya da çekim ve montaj aşamasında Acun, Morgül’ün başına bir asker dikip onu istediği gibi görüntüler. İşte o zaman yeni bir ekran fenomeni kazanabiliriz. Onun dışında katılan isimlerin çoğunu tanımıyorum. Tanıdıklarım da, merak ederek izleyebileceğim, beni ekran karşısına kilitleyecek isimler değil. Ki geçen sezon da durum bundan farksızdı. Eğer Morgül mayası tutarsa, hiçbirimizin diğer az ünlülerle işi olmaz. Ama dediğim gibi Morgül ekran için cazip olduğu kadar riskli de bir karakter. Onu doğru yönetip yönetemeyecekleri ise şimdilik bir muamma.
Ama tabii ki 7 Şubat’ta Yılmaz Morgül’ün askerleriyiz! :)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMESUT YAR  SİNA KOLOĞLU  OBEN BUDAK