UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK FUTBOLCU, TRANSFERİN BİTMESİNE SAATLER KALA DÜNYA DEVİNE İMZAYI ATTI!..

TÜRK FUTBOLCU, TRANSFERİN BİTMESİNE SAATLER KALA DÜNYA DEVİNE İMZAYI ATTI!..

TÜRK FUTBOLCU, TRANSFERİN BİTMESİNE SAATLER KALA DÜNYA DEVİNE İMZAYI ATTI!..

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih, Türk asıllı savunma oyuncusu Serdar Taşçı'yı renklerine bağladı.

Son dönemde adı bir çok kulüple anılan ve Rusya'nın Spartak Moskova Kulübü'nde forma giyen Türk kökenli oyuncu Serdar Taşçı, Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'e transfer oldu. Transferin bitmesine saatler kala gerçekleştirilen transferle Serdar Taşçı, sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi. Serdar Taşçı transferini İnternet sitesinden taraftarına duyuran FC Bayern Münih Kulübü, 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu Serdar Taşçı'nın anlaşma yapılan mukaveleyi Moskova'da imza atarken çekilen resmine de yer verdi.

FC Bayern Münih Kulübü adına Taşçı transferini değerlendiren Matthias Sammer, kısa zamanda bu transferi gerçekleştirebildiğimiz için mutluyuz. Serdar Taşçı, kalitesi ve tecrübesiyle bize katkı sunacağına inanıyor“ açıklamasında bulundu.

Sezon sonuna kadar Bayer Münih forması giyecek olan Serdar Taşçı ise, ben kendimi çok iyi hissediyorum, umarım takıma iyi faydalı olabilirim“ ifadesine yer verildi.

Öte yandan Serdar Taşçı ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandığı açıklanırken, sezon sonunda kulübün istemesi halinde mukavelenin uzatılacağı da, yapılan anlaşmaya yazıldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERDAR TAŞÇI  BAYERN MUNIH