UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VITOR PERERIA'NIN FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇI SONRASINDA KENDİNE GÜVENİ GELDİ!..

VITOR PERERIA'NIN FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇI SONRASINDA KENDİNE GÜVENİ GELDİ!..

VITOR PERERIA'NIN FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇI SONRASINDA KENDİNE GÜVENİ GELDİ!..

Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, tüm kupalarda zirveye oynayabileceklerini gösterdiklerini belirtti.

Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında çeyrek finale yükseldikleri maçta zorlandıklarını ancak hak ederek tur atladıklarını söyledi. Yine karakterli bir oyun sergilediklerini beilrten Portekizli teknik adam, "Bazen iyi oynadık ama bizim için zorlu maç oldu. Kazanmaya devam ediyoruz. Tüm kupalarda zirveye oynayabileceğimizi bir kez daha ispatladık" diye konuştu.

Kayserispor karşısında ilk yarıda kopuk oynadıklarını vurgulayan Pereira, şunları söyledi: "Her iki taraf da böyle bir oyun sergiledi. Rakibimiz büyük takım görüntüsü verdi. İkinci yarıda daha baskılı ve rakip alanda oynadık. Belki de bugüne kadar oynadığımız en zorlu rakiple karşılaştık. Hocalarının da büyük takım çalıştırıcısı olduğunu düşünüyorum. Kazandığımız topların ardından doğru karar veremediğimiz sıklıkla görüldü bu akşam. Bazen iyi kararlar verdik bazen bu iyi kararları veremedik. Maçın ilk yarısını ikinci yarıdan daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Biz kazanmaya devam ediyoruz. Agresif görüntümüzü göstermeye devam ediyoruz. Tüm kupalarda zirvelerde oynayabileceğimizi gösterdik."

CİHAN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvitor pereria