UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ O GÜNCELLEME GERÇEKLEŞTİ!..

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ O GÜNCELLEME GERÇEKLEŞTİ!..

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ O GÜNCELLEME GERÇEKLEŞTİ!..

Kullanıcıların merakla beklediği Android 6.0.1 güncellemesini Samsung dağıtmaya başladı. Bu güncelleme ile bir çok özellik eklendi.

Galaxy S6 ve S6 Edge için aralık ayından bu yana beta programında olan güncelleme ilk olarak Güney Kore’de kullanıcılarla buluştu. Dağıtılan güncellemenin kısa sürede diğer ülkelerde de başlaması bekleniyor. Teknolojioku’nun haberine göre, Güney Koreli üreticinin çok yakında Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ için de güncelleme başlatması bekleniyor.

Bu güncellemeyle, Samsung S6 ve S6 Edge modellerine gelen yenilikler şöyle: Kamera Pro modunda deklanşör hızını ayarlama seçeneği, yenilenen güç tuşu menüsü, güzel, akıcı animasyon ve efektler, RAW formatında fotoğraf çekme seçeneği, kilit ekran uygulama kısa yollarını özelleştirme seçeneği, hızlı ayarlar paneli için yeni renk seçeneği, hızlı şarjı etkinleştirmek ya da devre dışı bırakmak için yeni bir seçenek, klasör içerisinden doğrudan klasöre uygulama ekleme, geliştirilmiş uygulama izinleri, Google Now On Tap (daha gelişmiş Google Now diyebiliriz).

CİHAN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsamsung  galxy s6  s6 edge