UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEZONUN MERAKLA BEKLENEN GENÇLİK FİLMİ "HESAPTA AŞK" GERİ SAYIMA BAŞLADI!

SEZONUN MERAKLA BEKLENEN GENÇLİK FİLMİ "HESAPTA AŞK" GERİ SAYIMA BAŞLADI!

SEZONUN MERAKLA BEKLENEN GENÇLİK FİLMİ "HESAPTA AŞK" GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Hayatlarını sosyal medya çılgınlığı etrafında geçiren gençlerin eğlence dolu hikayesini konu alan ‘Hesapta Aşk’ 12 Şubat’ta vizyonda olacak! Filmin başrollerini ise Meriç Aral, Derya Şensoy, Burak Tozkoparan, Fırat Altunmeşe ve Kutay Kalabalık paylaşıyor.

GÜZEL ANNE BENNU, GİZEMLİ KARAKTER BURHAN!

Bennu Gerede, ‘Hesapta Aşk’ta, Derya Şensoy’un canlandırdığı Didem karakterinin annesi ‘Leyla’ olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Filmin en gizemli karakterine ise başarılı müzisyen-oyuncu Burhan Öçal hayat verecek. Öçal, ‘Mansur’ rolüyle beyazperdede olacak. Filmin bir diğer konuğu ise genç oyuncu Caner Özyurtlu!

Sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara’dan İstanbul'a gitmeyi planlayan Ezgi (Meriç Aral) ve en yakın arkadaşı Didem (Derya Şensoy)’in başından geçen macerayı anlatan filmde Medcezir dizisiyle tanınan Meriç Aral, Mayıs Kraliçesi’yle tekrar ekranlara dönen Derya Şensoy, Paramparça dizisinden genç kızların sevgilisi, yeni jön Burak Tozkoparan, Kaçak Gelinler dizisiyle sosyal medyada genç kızların gözdesi haline gelen Fırat Altunmeşe ve Vine fenomeni Kutay Kalabalık rol alıyor.

Yönetmenliğini Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Gönenç Uyanık’ın yaptığı,

senaryosunu Zafer Külünk’ün yazdığı ‘Hesapta Aşk’ yapım kalitesi ve gençlerin hayatına gerçekçi bakışıyla, şimdiye kadar Türkiye’de çekilmiş en iyi gençlik filmi olma iddiasını taşıyor.

“HESAPTA AŞK” FİLMİNİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHESAPTA AŞK  FRAGMAN  FİLM  EKİP