UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR POLİSİN ŞEHİT OLDUĞU KAZAYA ADI KARIŞAN RÜZGAR ÇETİN KAÇ PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI?..

BİR POLİSİN ŞEHİT OLDUĞU KAZAYA ADI KARIŞAN RÜZGAR ÇETİN KAÇ PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI?..

BİR POLİSİN ŞEHİT OLDUĞU KAZAYA ADI KARIŞAN RÜZGAR ÇETİN KAÇ PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI?..

Beşiktaş'ta karşı yönden gelen otomobil ile polis aracının kafa kafaya çarpıştığı kazada, bir polis şehit olurken, bir polis de yaralandı. Polis aracı ile çarpışan lüks otomobilin sürücüsünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi. Rüzgar Çetin gözaltına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde lüks aracın karşı şeride geçerek polis aracına çarptığı görülüyor.

2 POLİS YARALANDI

Kaza sırasında yan koltukta oturan polis memuru İsmet Fatih Alagöz araçtan fırlayarak yola savrulurken, aracı kullanan polis memuru sürücü koltuğunda sıkıştı. Otomobil sürücünün ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Sağlık ekipleri, yola savrulan ve durumu ağır olduğu öğrenilen polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ü ambulansla Acıbadem Fulya Hastanesi’ne kaldırdı.

Bu sırada itfaiye ekipleri de polis aracı içerisinde sıkışan diğer polis memurunu kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonucu, yaralı polis memuru araçtan çıkartılarak ambulansa taşındı. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Rüzgar Çetin’in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı durumun alınan kan örneklerinde yapılacak testlerin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi'nde 9 yıl önce yine aynı caddede kaza yapmıştı. O gün 21 yaşında olan Rüzgar Çetin, cipiyle takla atmıştı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı. Adliyeye sevk edilen Çetin'in kelepçeli olduğu görüldü.

0.92 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI!..

Kazada lüks aracı kullanan sürücünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu  Rüzgar Çetin olduğu ortaya çıktı. DHA'nın haberine göre Rüzgar Çetin’in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı durumun alınan kan örneklerinde yapılacak testlerin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan Rüzgar Çetin, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Rüzgar Çetin'in kelepçeli olduğu görüldü.

2006’DA YİNE ÇIRAĞAN CADDESİNDE TAKLA ATMIŞTI

Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi’nde 14 Temmuz 2006’da da kaza yapmıştı. O gün 21 yaşında olan Rüzgar Çetin, cipiyle takla atmıştı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Çetin’in aşırı hızlı olduğu iddia edilmişti.

İHA-DHA

YAŞANAN KAZA ANININ GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. 

KAZA SONRASI GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!..

SİNAN ÇETİN ADLİYE'DE!..

RÜZGAR ÇETİN ADLİYEYE BÖYLE SEVKEDİLDİ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan çetin  rüzgar çetin