UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARMAŞIK DUYGULAR ÜZERİNE KONUŞULAN SOHBETLER ZİNCİRİ “HAYAT SANA DA GÜZEL” ADLI KİTAP BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!..

KARMAŞIK DUYGULAR ÜZERİNE KONUŞULAN SOHBETLER ZİNCİRİ “HAYAT SANA DA GÜZEL” ADLI KİTAP BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!..

KARMAŞIK DUYGULAR ÜZERİNE KONUŞULAN SOHBETLER ZİNCİRİ “HAYAT SANA DA GÜZEL” ADLI KİTAP BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!..

Şebnem Cumhur’un uzun zamandır beklenen kitabı “Hayat Sana da Güzel”  raflardaki yerini aldı.

Ganj Yayınları tarafından piyasaya sürülen “Hayat Sana da Güzel”, Ben Kimin-Ruh-Beden ve Zihin gibi karmaşık duygular üzerine konuşulan sohbetler zincirini konu ediniyor.

Gözümüzü açıp nefes aldığımız her günün bize yeniden verilen bir armağan olduğunu ve yenilenmek için her akşam yatıp her sabah uyandığımızda yeniden doğduğumuzu anlatan “Hayat Sana da Güzel”,  neden doğduğumuz ve evrende esasen neden bulunduğumuzu keşfetmemize yardımcı oluyor.

Uzun yıllardan beri herkesin hayatta keşfedilmeye değer gördüğü  “özün özüne ulaşma” gerçeği hakkında ve beraberinde de sıradan görünen fakat mutlaka sorulması gereken sorulara cevap arayan kişilere ithaf edilen “Hayat Sana da Güzel”, zihnimiz ile benliğimiz aramızda gidip gelmemizi sağlayarak okuyucusuna sürprizlerin tavan yaptığı bir okuma serüveni vaat ediyor.

Ayrıca hastalıkların zihinsel ve duygusal yanlarının ve çözümlerinin olduğunu erkeklerde ise kalp krizinin en önemli nedeninin sevgilerini gösterememelerini efektif bir şekilde okuyucusuna aktaran “Hayat Sana da Güzel”, doğru bilinen yanlışları anlamamıza yardımcı oluyor.

“İnsanı bedenen ameliyat etmek için uyutmak, ruhen ameliyat etmek içinse uyandırmak gerekir.” Tolstoy

“Hayat Sana da Güzel”, nesiller boyu insanları uyandırmak bir farkındalık yaratmak adına yapılmış bütün girişimlerin bunca çabaya rağmen gerektiği farkındalığı yaratmadığını konu ediniyor…

 Bu sorunun nedenini ise içinde yetişmiş olduğumuz toplumun bize doğduğumuz andan itibaren kendi inanç ve değerlerini öğretmesi, bunları kabul ettirmeye çalışması olarak görülüyor.

Kitap, gözümüzü açıp, nefes aldığımız her günün bize verilmiş bir armağan ve bir fırsat olduğunu, yenilenmek için ise her akşam yatıp uyduğumuzu ve her sabah uyandığımızda yeniden doğduğumuzu anlatıyor. Öte yandan evrenin her gün hayatımızı yazmamız için bize boş bir sayfa verdiğini ve bizim o gün yaptıklarımızla o sayfayı doldurduğumuzu okuyucusuna sorular sorarak anlatan “Hayat Sana da Güzel”, okuyucusuna; “Hayatına bir bak. Sana neler yansıtıyor? Eğer evren sana arzuladıklarını, dile getirdiklerini istediklerini yansıtmıyorsa, artık gözünü açmak ve kendi içine bakmak vakti geldi demektir” diyor.

Yazar Şebnem Cumhur ise; hayatı avuçlarının içinde bir hammadde olarak düşün. Asıl olan, bu hammaddeyi nasıl kullandığındır. Sahip olduğun yaşamı, istediklerin ya da istemediklerin ve sana yararlı ya da zararlı olan ile doldurabilirsin. Bil ki her anını farkındalık ile yaşarsan Hayat Sana Da Çok Güzel Olur diyerek okuyucusunu birlikte bir keşfe çıkmaya davet ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13