UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLYONLARCA İZLEYİCİ TARAFINDAN MERAKLA BEKLENEN O SORU CEVABINI BULDU! KARAKTERE CAN VEREN KIT HARRINGTON SON NOKTAYI KOYDU!..

MİLYONLARCA İZLEYİCİ TARAFINDAN MERAKLA BEKLENEN O SORU CEVABINI BULDU! KARAKTERE CAN VEREN KIT HARRINGTON SON NOKTAYI KOYDU!..

MİLYONLARCA İZLEYİCİ TARAFINDAN MERAKLA BEKLENEN O SORU CEVABINI BULDU! KARAKTERE CAN VEREN KIT HARRINGTON SON NOKTAYI KOYDU!..

Game of Thrones hayranlarının öldüğüne bir türlü ikna olmadığı Jon Snow ile ilgili en net açıklama bir kez daha karakteri canlandıran İngiliz oyuncudan geldi. 29 yaşındaki oyuncu verdiği röpörtajda, Snow'un öldüğünü ve hayranların bu durumu kabullenmesi gerektiğini belirtti.

Bir televizyon klasiğine dönüşen Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yeni sezonuyla ilgili en çok merak edilen konu kuşkusuz Jon Snow'un akıbeti.

Özellikle sosyal medya her gün hakkında yeni bir iddianın ortaya atıldığı Jon Snow ile ilgili bir kez daha konuşan Jon Snow'u canlandıran 29 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harington, Snow'un öldüğünü ve hayranların bu durumu kabullenmesi gerektiğini belirtti.

Digital Spy'a konuşan İngiliz oyuncu, "İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım" ifadelerini kullandı. Diziden ayrıldıktan sonra yeni projelerde yer almaya başlayan Harington, çekimlerden arda kalan zamanında bol bol dinlendiğinin altını çizdi.

Game Of Thrones’un 5. sezon finaline Jon Snow’un kılıç darbeleri alarak öldüğü sahne damgasını vurmuş, olay sosyal medyada bir numaralı gündem maddesi olmuştu. Hakkında onlarca teori ortaya atılan Game of Thrones'un 6'ncı sezonunda Jon Snow'un annesinin kim olduğunun netlik kazanması bekleniyor.

Dizinin yeni sezon çekimlerinin yapıldığı setinden sızan görüntülerde ünlü oyuncu Kit Harington ve Jon Snow'u dirilteceğine inanılan Lady Melisandre karakteri aynı karede görünmüştü.

Serinin ABD'li yazarı George RR Martin'in kaleme aldığı yeni kitapta daha önce Ned Stark'ın gayri meşru çocuğu olarak lanse edilen Snow'un annesi hakkında bilgi bulunacağı, bu bilginin büyük bir olasılıkla dizinin 6'ncı sezonunda da işleneceği de sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

Merakla beklenen cevap için sosyal medyada onlarca teori dile getiriliyor. Bu teorilerden en dikkat çekeni ise Jon Snow'un Ned Stark'ın değil Robert İsyanı sonrasında öldürülen Rhaegar Targaryen'ın oğlu olduğu.

'R+L=J' olarak bilinen bu teoriye göre, isyanın başlamasına sebep olan Rhaegar Targaryen'ın Ned Stark'ın kız kardeşi Lyanna Stark Lyanna Stark'ı kaçırması aslında gizli kalmış bir aşk hikayesiydi ve Jon Snow, Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın oğluydu.

Bu teoriye göre, isyanın sona ermesinin ardından Ned Stark yeğenini korumak için onu kendi çocuğu gibi tanıttı ve bu gerçeği herkesten gizledi. Söz konusu teori sosyal medyada oldukça popüler olsa da yapımcı ve senarist ekip konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaya yanaşmıyor.

GAME OF THRONES'UN 6'NCI SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Serinin yaratıcısı George RR Martin'in ifadeleriyle "Buz ve Ateşin Şarkısı hakkında bildiğimiz tek bir şey varsa o da ölümün kalıcı olmadığı" Ancak görünen o ki merakla beklenen sorunun cevabı yeni sezonun beyaz ekrana geri döneceği 24 Nisan 2016'ya kadar cevapsız kalacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERJOHN SNOW  KİT HARIİNGTON  ÖLDÜ  OYUNCU  AÇIKLAMA