UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL 'O ELBİSEYİ GİYMESEYDİM DAHA DEĞERLİ BİR OYUNCU OLABİLİRDİM' DEDİ!..

ÜNLÜ MODEL 'O ELBİSEYİ GİYMESEYDİM DAHA DEĞERLİ BİR OYUNCU OLABİLİRDİM' DEDİ!..

ÜNLÜ MODEL 'O ELBİSEYİ GİYMESEYDİM DAHA DEĞERLİ BİR OYUNCU OLABİLİRDİM' DEDİ!..

Sadece ünlü sevgilisinin değil giydiği elbisenin de katkısıyla bir gecede bütün dünyanın dikkatlerini üzerinde toplayan Elizabeth Hurley'den ilginç bir itiraf geldi. Mail on Sunday gazetesine konuşan Hurley "Belki de o gece daha ağırbaşlı bir elbise giyseydim, kariyerim çok daha farklı şekillenebilir ve ben daha çok ciddiye alınan bir oyuncu olabilirdim." dedi.

BİR ANDA İLGİYİ ÜZERİNE TOPLAMIŞTI

Elizabeth Hurley, 1994'te, o dönemde birlikte olduğu Hugh Grant'in başrollerinden birini paylaştığı Dört Nikah Bir Cenaze filminin Los Angeles'taki galasının konukları arasındaydı. Grant ile el ele kırmızı halıya çıkan Hurley, bir anda gecenin bütün konuklarından rol çaldı. Bunun nedeni de üzerindeki elbiseydi.

KIRMIZI HALIYA DAMGA VURAN KIYAFET

Versace tasarımı olan bu elbise, derin ve cüretkar dekoltesiyle daha o dakikadan itibaren "kırmızı halıya damga vuran elbiseler" arasında tarihe geçti. O sırada 29 yaşında olan Hurley de bir anda magazin basınının manşetlerine çıktı. bir süre önce 50 yaşına giren Elizabeth Hurley de dönüp geriye baktığında o geceyi "Belki de o siyah elbise yerine daha ağırbaşlı bir kıyafet giyseydim kariyerim başka türlü şekillenecekti." diyerek değerlendirdi. Hurley " O gece daha farklı bir görüntü sergileseydim belki de Ulusal Tiyatro'ya katılıp daha değerli bir oyuncu haline gelebilirdim." dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERelizabeth hurley