UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY-KASTAMONU MAÇI ÖNCESİ TT ARENA'DA SON DURUM!..

GALATASARAY-KASTAMONU MAÇI ÖNCESİ TT ARENA'DA SON DURUM!..

GALATASARAY-KASTAMONU MAÇI ÖNCESİ TT ARENA'DA SON DURUM!..

Kar, İstanbul'u adeta teslim alırken bu durumdan Galatasaray-Kastamonu 1966 maçının oynanacağı Türk Telekom Arena etkilenmeyecek gibi görünüyor. Saat 13.00 itibariyle stattaki alttan ısıtma sayesinde saha zemini yemyeşil.

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı durmak bilmiyor.

Kar yağışı şehrin hemen her tarafında hayatı olumsuz etkilerken, futbolseverler Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam oynanacak Galatasaray-Kastamonu 1966 maçının oynanıp oynanmayacağını merak etmeye başladı.

Saat 13.00 itibariyle Türk Telekom Arena'da herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Saha zemini yemyeşil. Bunun sebebi ise, sttaki alttan ısıtma sisteminin mükemmel biçimde çalışması.

Söz konusu sistem sayesinde yağan kar anında eriyor.

20.45'te başlayacak maç öncesinde kar şiddetini aşırı derece artırmazsa karşılaşma oynanacak.

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası’nda Sivas Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıkları için bugün öğlen saatlerinde yapacağı antrenman yoğun kar yağışı nedeniyle salonda yapılacak.

Süper Ligi 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 2. yarısı maçlarına kar yağışları nedeniyle başlayamayan siyah beyazlı takım, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki 2 nolu sahanın temizlenmesiyle antrenmana başlaması bekleniyordu. Fakat kar yağışının tipiye dönüşmesi nedeniyle sahada yapılması planlanan çalışmanın salonda yapılmasına karar verildi.

Antrenmanın başında karlı zemine çıkan futbolcular bir süre saha içinde ısınma hareketleri yaptı. Topla çalışmanın mümkün olmayacağı anlaşıldığı anda ise Teknik Direktör Şenol Güneş her hangi bir sakatlığa mahal vermemek için antrenmanın kalan bölümünün salonda yapılmasını istedi.

Bilindiği gibi Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarı açılış maçında Mersin İdmanyurdu ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağı mücadele 5. dakikada kar nedeniyle ertelenmiş, ikinci haftasında Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor mücadelesi de yoğun kar nedeniyle oynanamamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  kastamonu