UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. İŞTE BENİM STİLİM'DE REYTİNGLER DÜŞÜNCE İSTEDİĞİ PARA VERİLDİ VE NUR YERLİTAŞ'LA APAR TOPAR YENİDEN ANLAŞILDI!..

FLAŞ!.. İŞTE BENİM STİLİM'DE REYTİNGLER DÜŞÜNCE İSTEDİĞİ PARA VERİLDİ VE NUR YERLİTAŞ'LA APAR TOPAR YENİDEN ANLAŞILDI!..

FLAŞ!.. İŞTE BENİM STİLİM'DE REYTİNGLER DÜŞÜNCE İSTEDİĞİ  PARA VERİLDİ VE NUR YERLİTAŞ'LA APAR TOPAR YENİDEN ANLAŞILDI!..

Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim programına geri döndü. Ünlü modacı, önceki ay "Çok yoruldum" demiş ve programı bıraktığını açıklamıştı.  

Yapımcısı, Nur Yerlitaş'a istediği parayı vermek yerine Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya'yla anlaştı. Ancak reytingler hızla düştü. Bu sırada Nur Yerlitaş da Star TV ile el sıkıştı. 

İşte Benim Stilim ekibi, başka bir kanalla anlaşma imzalamış olmasına rağmen Nur Yerlitaş'ın kapısını tekrar çaldı. Yerlitaş'a istediği ücreti ve şartları sağlayacaklarını söyledi. Bütün bu gelişmeler üzerine Nur Yerlitaş, yeni bir programa başlayarak riske girmek yerine eski programına dönmeye karar verdi.

Telefonla ulaştığımız Nur Yerlitaş, "Masamı özledim geri döndüm" dedi. Star TV'yle yaptığı anlaşmayla ilgili de "Kısmet değilmiş" yorumunu yaptı.

Ancak program şu anda totalde 2 share’e düşmüş durumda…

Bakalım, Nurella, programı kurtarabilecek mi?..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnur yerlitaş  işte benim stilim