UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN, SOSYAL MEDYA SAYFASINDAN KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN FANLARINI ENGELLEDİ!..

ARDA TURAN, SOSYAL MEDYA SAYFASINDAN KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN FANLARINI ENGELLEDİ!..

ARDA TURAN, SOSYAL MEDYA SAYFASINDAN KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN FANLARINI ENGELLEDİ!..

Uçankuş TV’nin İki Kadın Arasında programında Arda Turan’ın Kenan İmirzalıoğlu’nun fanlarına olan tepkisi masaya yatırıldı.

Arda Turan’ın bir dönem “abim” dediği Kenan İmirzalıoğlu’na olan öfkesi sürüyor. Ünlü futbolcu, yıllarca top koşturduğu Galatasaray’ın fanatik taraftarı olan Kenan İmirzalıoğlu’yla bir dönem çok yakın dosttu. Ünlü futbolcu, 5 yıllık ilişkinin ardından ayrıldığı Sinem Kobal’la geçen yıl Kenan İmirzalıoğlu’nun aşk yaşadığını duyunca şoke oldu.

Arda Turan, geçen yaz başı Aslıhan Doğan’la yeni bir aşka yelken açtı. Ancak Sinem Kobal’la adı anılmaya devam etti ve sosyal medyadan Sinem ile Kenan fanlarından çok sayıda yorum almaya devam etti. Bu durumdan memnun kalmayan Arda Turan, Uçankuş TV’nin İki Kadın Arasında programının haberine göre son olarak Kenan İmirzalıoğlu’nun fan sitesini engelledi.

Yakışıklı oyuncunun fanları, Arda Turan’ın sosyal medya hesabına giremeyince engellendiklerini fark etti. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu da yılbaşı gecesi evlilik kararı almıştı. Önceki hafta Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar’ın defilesinde sevgilisinin hediye ettiği tek taşı görücüye çıkarmıştı. Arda Turan ve kız arkadaşı Aslıhan Doğan da sık sık fotoğraf paylaşarak mutluluklarını dosta düşmana ilan ediyor.

SİNEM KOBAL’IN BEBEK SEVİNCİ!..

Öte yandan Sinem Kobal, şu günlerde bebek sevinci yaşıyor. Güzel oyuncunun çocukluk arkadaşı Ceren Öztürk önceki yıl eski başbakan Mesut Yılmaz’ın küçük oğlu Hasan Yılmaz ile yaşamını birleştirmişti. 7 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Ceren Yılmaz, baby shower partisi düzenledi. Partiye Sinem Kobal da katılıp çocukluk arkadaşının bebek sevincine ortak oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13