UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT AŞIK ESKİ EŞİ ESRA ERON'UN YENİ İLİŞKİSİNİ HAZMEDEMEYİNCE İNTİKAMINI İŞTE BÖYLE ALDI!..

MURAT AŞIK ESKİ EŞİ ESRA ERON'UN YENİ İLİŞKİSİNİ HAZMEDEMEYİNCE İNTİKAMINI İŞTE BÖYLE ALDI!..

MURAT AŞIK ESKİ EŞİ ESRA ERON'UN YENİ İLİŞKİSİNİ HAZMEDEMEYİNCE İNTİKAMINI İŞTE BÖYLE ALDI!..

Murat Aşık, eski eşi Esra Eron'un yeni ilişkisini hazmedemedi. Sosyetik işadamı, Eron'un evinin kirasını ödemeyi kesti. Güzel sunucunun yeni aşkı Efe Gürsoy ise 'Artık ben varım' diyerek Esra Eron'la yeni eve taşındı.

Eski manken Esra Eron, kendisine sürekli ihanet eden Murat Aşık'tan 2013 yılında boşanmıştı. Sosyetik işadamıyla 5 yıllık evliliğinden bir kız çocuğu sahibi olan Eron, boşanırken Aşık'tan hiçbir maddi talepte bulunmadı. Ancak Murat Aşık, eski eşinin kızıyla yaşadığı Ulus'taki evinin kirasını ödüyordu. Ta ki birkaç ay öncesine kadar...

'BAŞININ ÇARESİNE BAK'

Esra Eron'un yaz aylarında işletmeci Efe Gürsoy'la aşk yaşamaya başlaması Murat Aşık'ı kızdırdı. Dedikodulara göre Aşık, 2015'te 1 yıl boyunca kirasını ödediği evin kira ücretini son birkaç ay ödemedi. Sosyetik işadamı Esra Eron'a da "Artık kirayı ben ödemeyeceğim, başının çaresine bak" resti çekti.

'KİMSEYE İHTİYACIN YOK'

Eron da bu durumu sevgilisi Efe Gürsoy'a anlatınca İzmirli işletmeci, "Hiç üzülme. Yanında ben varım, senin kimseye ihtiyacın yok" dedi. Kısa bir süre önce yeniden ekranlara dönen eski model de Ulus'taki evinden taşındı. Esra Eron, sevgilisi Efe Gürsoy'la Boğaz manzaralı yeni bir ev kiraladı. Aşklarını uluorta yaşamaktan çekinen güzel sunucu ile Gürsoy'un ilişkisini ise aynı yerden paylaştıkları fotoğraflar bir kez daha gözler önüne serdi.

Gazetecilere mutluluk pozları vermeyen Eron ile Gürsoy'un aşkının kanıtı, aynı yerde çekilen fotoğrafları...

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat aşık  esra eron