UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE-RİZESPOR MAÇI ÜÇ PENALTI GOLÜYLE SONA ERDİ!..

FENERBAHÇE-RİZESPOR MAÇI ÜÇ PENALTI GOLÜYLE SONA ERDİ!..

FENERBAHÇE-RİZESPOR MAÇI ÜÇ PENALTI GOLÜYLE SONA ERDİ!..

45'

Hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdüğüyle ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona eriyor.

45'

İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor. 

40'

(Fenerbahçe)

GOOOLLL!! Fenerbahçe, Fernandao'nun penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkarıyor.

40'

(Fenerbahçe)

Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına yine Fernandao geçiyor.

39'

(Ç.Rizespor)

Volkan Şen'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Sercan Kaya ceza alanı içinde topu eliyle oynuyor ve Deniz Ateş Bitnel bir kez daha penaltı noktasını gösteriyor.

36'

(Fenerbahçe)

Josef De Souza, önünü boşalttıktan sonra ceza yayı sol tarafından yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Charles Itandje rahatlıkla topa sahip oluyor.

33'

Bu dakikalarda yapılan faullerle oyun sertleşmiş durumda.

30'

(Fenerbahçe)

Yaptığı faul sonrasında hakem itirazlarda bulunan Fernandao sarı kart görüyor.

29'

(Fenerbahçe)

Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına Fernandao geçiyor.

28'

(Ç.Rizespor)

Sercan Kaya'nın Volkan Şen'e ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Deniz Ateş Bitnel penaltı noktasını gösteriyor.

25'

(Fenerbahçe)

Hasan Ali'in sol kanattan ortasında Lazar Markovic penaltı noktasının gerisinden kafa vuruşunu yapıyor ancak top kaleyi bulmuyor.

23'

(Fenerbahçe)

Ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Volkan Şen'in vuruşunda top savunmadan geri dönüyor. Topu iyi takip eden Josef De Souza rakibinden sıyrıldıktan sonra vuruşunu yapıyor ancak top direğin yanından auta gidiyor.

19'

(Fenerbahçe)

Fenerbahçe, bir kez daha sol kanattan köşe vuruşu kullanıyor. Volkan'ın pasıyla topla buluşan Hasan Ali, ceza alanı içine ortasını yapıyor. Altıpasın hemen önünde Josef De Souza kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Charles Itandje güçlükle topu kornere çeliyor.

19'

(Fenerbahçe)

Fenerbahçe, Volkan Şen ile sol kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Volkan'ın ortasında Orhan Ovacıklı ön direkte kafayla topu uzaklaştırıyor.

15'

Kaleci Volkan Demirel'in kısa düşen degajı sonrasında topla buluşan Mehmet Akyüz, Hasan Ali Kaldırım'dan sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine giriyor. Mehmet, yerden kale ağzına doğru sert bir top gönderiyor ancak top kimseye değmiyor ve Çaykur Rizespor önemli bir fırsatı değerlendiremiyor.

12'

(Fenerbahçe)

Ahmet İlhan'ın uzaklaştırdığı topa Ozan Tufan ceza yayı gerisinden topun gelişine vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

12'

(Fenerbahçe)

Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Hasan'ın ön direğe doğru ortasında Fernandao kafayla arka tarafa aşırtıyor ancak Ahmet İlhan topu ceza alanı dışına uzaklaştırıyor.

10'

(Fenerbahçe)

Tehlikeli bölgeden kazanılan serbest vuruş için topun başına Bruno Alves geçiyor. Alves'in sağ ayağıyla sert şutunda top az farkla yandan auta gidiyor.

8'

(Ç.Rizespor)

Topla birlikte ceza sahasına doğru süratle ilerleyen Lazar Markovic, Robin Yalçın'ın arkadan müdahalesi sonrasında yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakem Deniz Ateş Bitnel sarı kartını Robin Yalçın'a çıkarıyor.

 

6'

(Fenerbahçe)

Josef De Souza'nın uzak mesafeden şutunda top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

5'

Karşılaşmada ilk 5 dakika geride kalırken ev sahibi Fenerbahçe rakip yarı alana oyunu yıkmış durumda.

1'

(Fenerbahçe)

Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Hasan Ali Kaldırım kullanıyor. Hasan'ın ortasında Mehmet Topal iyi yükselerek ceza alanı içinde kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla kale direğinin yanından auta gidiyor.

1'

Hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdüğüyle karşılaşma Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

-

İki takım oyuncuları oyun alanına geliyor ve seremoniden sonra karşılaşma başlayacak.

-

Çaykur Rizespor'da ise sakatlığı sebebiyle oynayamayan Leonard Kweuke'nin 10 golü bulunurken, Deniz Kadah ise attığı 7 golle takımının gol yükünü çeken bir başka isim durumunda.

-

Fenerbahçe'de Fernandao ligde attığı 8 golle takımının en golcü oyuncusu durumunda bulunurken, onu 7 golle Van Persie ve 6 golle Nani takip ediyor.

-

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanılan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

-

Çaykur Rizespor'da ise sarı kart cezalısı Cedric Makiadi ve sakatlığı bulunan Leonard Kweuke zorlu mücadele forma giyemiyorlar.

-

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Nani, Gökhan Gönül, Diego, Abdoulaye Ba, Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkıran kadroda yer almıyorlar.

-

Fenerbahçe, ligde topladığı 43 puanla maç fazlasıyla lider durumda bulunurken, Çaykur Rizespor ise 24 puanla 9. sırada yer alıyor.

-

Ülker Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak olan müsabakayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

-

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe,

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFENERBAHÇE  ÇAYKUR RİZESPOR