UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA KOÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

MUSTAFA KOÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

MUSTAFA KOÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Geride bıraktığımız hafta ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Mustafa Koç'un cenaze töreni bugün yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı cenaze nedeniyle İstanbul'da bazı yollar kapalı.

Perşembe sabahı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Koç için ilk tören Üsküdar Nakkaştepe'deki Koç Holding Genel Müdürlük binasında düzenlendi.

Mustafa Koç için ilk tören Koç Holding'de gerçekleşti. Koç Holding'deki ilk tören yarım saat sürdü. Mustafa Koç'un törene beyaz bir cenaze arabasıyla getirildiği görüldü.

Koç Holding'de düzenlenen törende katılımın oldukça yoğun olduğu görüldü. Yaklaşık yarım saat süren tören sonrasında Koç'un cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'ne doğru yola çıktı.

Üsküdar Nakkaştepe'deki Koç Holding Genel Müdürlük binasında düzenlenen törenin ardından Mustafa Koç'un cenazesi son yolcuğuna uğurlanacağı camiye kardeşi Ali Koç ve sevenlerinin omuzları üzerinde getirildi. Ankaralı olan Mustafa Koç için Ankaralı Seğmenler tabutun yanında nöbet tutmaya başladı.

 

Tabut üzerine aile bireylerini temsilen çiçekler bırakıldı.

Tabutun başında ise Mustafa Koç'un fotoğrafı ve Fenerbahçe logolu bir bayrak bulunuyor.

 

Koç'un cenazesi, öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verilecek. Zincirlikuyu'da ise hazırlıklar sürüyor.

Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında sabah saatlerinden itibaren yoğun güvenlik önlemi alındı. Mezarın bulunduğu paftaya çıkan yola buzlanmadan dolayı kaymayı önlemek için kauçuk halı serildi. Mezarlığın üzeri çadırla kapatıldı, çevresine mezarlığa gelecekler için çok sayıda ısıtıcı yerleştirildi.

ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi, taziyeleri kabul ederken ayakta zor durdu. Sık sık gözyaşlarına boğulan Çiğdem Simavi objektiflere böyle yansıdı.

İSTANBUL MÜFTÜSÜ’NDEN MUSTAFA KOÇ İÇİN ANLAMLI SÖZLER

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, son yolculuğuna uğurlandı. Koç'un cenaze namazı Üsküdar'daki Marmara İlahiyat Camii’nde kılındı. Namazı kıldıran İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, "Koç ailesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne özel bir ilgisi vardı. Bu vesile ile Mustafa Koç beyefendi de bu fakülteye defalarca gelmişti" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA KOÇ  SON YOLCULUK