UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AİLE HEKİMLİĞİNE EMEKLEYEREK GİREN HIRSIZ KAMERADA! O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ!..

AİLE HEKİMLİĞİNE EMEKLEYEREK GİREN HIRSIZ KAMERADA! O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ!..

AİLE HEKİMLİĞİNE EMEKLEYEREK GİREN HIRSIZ KAMERADA! O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ!..

 Maltepe’de gece yarısı Aile Hekimliği’ne giren hırsız, emekleyerek girdiği klinikte LCD televizyon ve cep telefonu çaldı. Şüpheli 48 saat geçmeden evinde gözaltına alınırken olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Fındıklı Mahallesi Petrol Sokak üzerinde yeralan Aile Hekimliği’nde 01 Ocak 2016’da saat 03.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Emre Reniz isimli bir şüpheli hırsızlık amacıyla gece yarısı Aile Hekimliğine geldi. Ardından güvenlik kameralarına yakalanmamak için emekleyerek ilerleyen şüpheli bir odanın kapısını açarak içeri girdi. Buradan LCD televizyon ile bir cep telefonunu çalarak odadan çıktı. Tekrar emekleyerek kapıya yönelen şüpheli daha sonra buradan kaçarak izini kaybettirdi.

EŞKALİ TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİ KISA SÜREDE GÖZALTINA ALINDI

Olay sabah saatlerinde fark edilince durum polise ihbar edildi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Küçükyalı Polis Merkezi Amirliği, şüphelinin yakalanması için kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Eşkali tespit edilen şüphelinin yakalanması için harekete geçen polis, zanlıyı saklandığı evde gözaltına aldı.

ÇALINTI ÜRÜNLERE EL KONULDU ŞÜPHELİ İSE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Evde yapılan aramalarda çalıntı cep telefonu ele geçirilirken televizyonun bir işyerine 150 TL karşılığında satıldığı tespit edildi. Adrese ulaşan ekipler çalıntı televizyona da el koyarak tutanakla sahiplerine teslim etti. Emniyette sorgusu tamamlanan şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

HABERİN VIDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhırsız  aile hrkimliği